ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ

Επιλύθηκε το θέμα σχετικά με την εκπαιδευτική εκδρομή των σαράντα τεσσάρων μαθητριών και μαθητών της Β’ Λυκείου του 3ου Λυκείου Άρτας και των τεσσάρων εκπαιδευτικών συνοδών στο Cern της Ελβετίας, όπως αναφέρει το υπουργείο Παιδείας σε ανακοίνωση που εξέδωσε. Η αποστολή σήμερα το πρωί αναχώρησε για την Ανκόνα, απ’ όπου θα επιστρέψει με το πλοίο της γραμμής στην Ηγουμενίτσα, επεξηγεί το υπουργείο.
Το πρόβλημα προέκυψε επειδή το ταξιδιωτικό γραφείο που υπέγραψε σύμβαση με το λύκειο για την τετραήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη, δεν τήρησε τις υποχρεώσεις του, αναφορικά με τη διαμονή και τα εισιτήρια επιστροφής. «Η λύση βρέθηκε χθες το απόγευμα» αναφέρει η ανακοίνωση «Όταν σε άριστη συνεργασία με τους αρμοδίους, η αποστολή διέμεινε κανονικά στο ξενοδοχείο και σήμερα το πρωί αναχώρησε για την Ανκόνα, απ’ όπου θα επιστρέψει με το πλοίο της γραμμής στην Ηγουμενίτσα». Εξάλλου, η ηγεσία του υπουργείου, σε επικοινωνία με τον διευθυντή της δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας Κωνσταντίνο Δημητρίου, διέταξε τη διενέργεια όλων των νόμιμων ενεργειών, προκειμένου να καταλογιστούν οι ευθύνες στο εν λόγω ταξιδιωτικό γραφείο.
Το υπουργείο, καταλήγει η ανακοίνωση, από την καινούρια σχολική χρονιά, προτίθεται να επανεξετάσει το θέμα των σχολικών εκδρομών, «διασφαλίζοντας ότι τα ταξιδιωτικά πρακτορεία που θα αναλαμβάνουν την μεταφορά και τη διαμονή των μαθητών θα είναι πιστοποιημένα, οι δε μαθητές πλήρως ασφαλισμένοι με συμβόλαια που θα επισυνάπτονται στα ταξιδιωτικά έγγραφα».
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ