ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ο Ισραηλινός Στρατός ζητά από τους Παλαιστινίους να μετακινηθούν από την Ανατολική Ράφα - Κρίσιμες οι ώρες! ***** Στους Παξούς ο Κασσελάκης σήμερα Δευτέρα του Πάσχα - Στη Σέριφο ο Ανδρουλάκης. ***** Με καλό καιρό η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα - Ανεβαίνει η θερμοκρασία Δευτέρα και Τρίτη. ***** Στις φυλακές του Φιέρι σήμερα Δευτέρα ο Κεφαλογιάννης - Συνάντηση με τον Φρέντι Μπελέρη. ***** Γεραπετρίτης στο Al Jazeera: Καμία αναθεώρηση αμυντικών συμφωνιών με το Ισραήλ. ***** Μενίδι: Δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στο πόδι ενώ ήταν σε γλέντι. ***** Φυλακές Κορυδαλλού: Εντόπισαν πιστόλι με 19 σφαίρες χτισμένο σε τοίχο κελιού. ***** Προειδοποίηση ΗΠΑ προς πολίτες: «Αυξημένη προσοχή» λόγω κινδύνου τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γερμανία ενόψει του Euro. ***** Κωνσταντινούπολη: Με απόφαση Ερντογάν η ιστορική Βυζαντινή Μονή της Χώρας θα λειτουργεί ως τζαμί. ***** Λωρίδα της Γάζας: Τουλάχιστον 16 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Ράφα. ***** Τουλάχιστον 78 νεκροί και 105 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες στη Βραζιλία. ***** Μεξικό: Με σφαίρα στο κεφάλι σκότωσαν τους 3 τουρίστες από Αυστραλία και ΗΠΑ.

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ: Ή ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Ή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΔΡΑΧΜΗ

«Ή κωλοτούμπα ή δημοψήφισμα για δραχμή», σχολίασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, ερωτηθείς, κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με δημοσιογράφους, πώς σχολιάζει τα περί δημοψηφίσματος. 
Το ίδιο είχε αναφέρει λίγο νωρίτερα και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση, με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Δευτέρας στο Star.
«Αφού μάθαμε ότι η "περήφανη διαπραγμάτευση" ήταν όλη λάθος, αφού ξεχάστηκαν οριστικά η κατάργηση του μνημονίου, η διαγραφή χρέους, η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και η αύξηση του αφορολογήτου, τελικά ομολογούν ότι οδηγούνται είτε σε ''κωλοτούμπα'' είτε σε δημοψήφισμα για δραχμή» δήλωσε ο κ. Καραγκούνης. «Συμπέρασμα: Απόλυτο φιάσκο ή ολοκληρωτική καταστροφή» πρόσθεσε.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ