ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΙΣΤΟΡΙΚΑ

1η Μαίου 1976: Σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, σκοτώνεται ο ανεξάρτητος Βουλευτής και αντιστασιακός Αλέκος Παναγούλης. Είχε γεννηθεί στις 2 Ιουλίου του 1939.Ο θάνατός του είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αν δεν είχε σκοτωθεί ο Παναγούλης πολλά θα ήταν διαφορετικά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ο Παναγούλης ήταν μια ηρωϊκή μορφή της αντίστασης κατά της χούντας!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απεργία Πρωτομαγιάς: Αλαλούμ με το Μετρό

Ν έες αλλαγές προκύπτουν από τις αποφάσεις των εργαζομένων σχετικά με τη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην απεργία της Πρωτομαγιά...


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ενημερώνουμε το αναγνωστικό μας κοινό, ότι λόγω της σημερινής πανεργατικής απεργίας για την Πρωτομαγιά, και των πηγών μας που συμμετέχουν σ΄ αυτήν, η ιστοσελίδα μας δεν θα ενημερώνεται - Χρήσιμες πληροφορίες για την σημερινή ημέρα, στην παραπάνω δημοσίευσή μας. «Ες αύριον τα σπουδαία»! Καλό μήνα και καλή Πρωτομαγια!

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΤΗΝ «AUSTRALIAN»

Δεν ισχύει τελικά η είδηση της συνέντευξης του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη με τίτλο «Παραλογισμός η απαίτηση της τρόικας για συρρίκνωση του Δημοσίου», καθώς πρόκειται για συνέντευξη που είχε δώσει ο κ. Βαρουφάκης το 2012Η συνέντευξη μεταδόθηκε εκ παραδρομής από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο επανήλθε αργότερα με νεώτερο τηλεγράφημα που ακύρωνε την είδηση.

Το νεώτερο τηλεγράφημα του ΑΜΠΕ ανέφερε: «Ακυρώνεται το τηλεγράφημα με τίτλο Αυστραλία: ''Παραλογισμός'' η απαίτηση της τρόικας για περαιτέρω συρρίκνωση του δημόσιου τομέα, τονίζει ο Γ. Βαρουφάκης σε συνέντευξη στην εφημερίδα ''The Australian'' που μεταδόθηκε στις 10:19, καθώς εκ παραδρομής του ανταποκριτή μας στην Αυστραλία μεταδόθηκε συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών που είχε δώσει στην εφημερίδα ''The Australian'', τον Οκτώβριο του 2012».

Ανακοίνωση εξέδωσε και το υπουργείο Οικονομικών, στην οποία αναφέρεται: «Η συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη  Βαρουφάκη, στο οικονομικό ένθετο Business Spectator  της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας  ''The Australian'', που αναπαράγεται σήμερα στον ελληνικό τύπο, δόθηκε και δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2012Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, που αναπαρήγαγε πρώτο τη συνέντευξη, ήδη προέβη στην αναγκαία διόρθωση».

Σε άλλο τηλεγράφημα του ΑΜΠΕ που υπογράφεται από τον διευθυντή του, Μιχάλη Ψύλλο, αναφέρεται ότι τίθεται σε προσωρινή αργία ο ανταποκριτής στην Αυστραλία, «μετά τη μετάδοση δήθεν χθεσινής συνέντευξης στην εφημερίδα ''The Australian'' του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, η οποία, ωστόσο, είχε δημοσιευθεί στην ίδια εφημερίδα προ διετίας. Το ΑΜΠΕ ζητά συγγνώμη από τους συνδρομητές τουΤο θέμα θα απασχολήσει την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του ΑΜΠΕ».
Μιχάλης Ψύλος
Πρόεδρος - Γενικός Διευθυντής του ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ