ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΜΜΕ

Οι συγκρούσεις από εδώ και πέρα θα είναι και σφοδρές και αιματηρές! 
Νέες αποκαλύψεις για τον Γιώργο Κατρούγκαλο είναι έτοιμοι να κάνουν το «Βήμα» και ο Βασίλης Χιώτης, που σήμερα έδωσε μια πρόγευση στη ραδιοφωνική του εκπομπή. Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού ''Βήμα FM'' Βασίλης Χιώτης είναι και ο συντάκτης του επίμαχου ρεπορτάζ του κυριακάτικου «Βήματος» που έκανε λόγο για συμφωνητικά Κατρούγκαλου με δημοσίους υπαλλήλους, σύμφωνα με τα οποία ο αναπληρωτής υπουργός θα έπαιρνε προμήθεια 12% για κάθε αποζημίωση από την επαναπρόσληψή τους.

Στην εκπομπή του της Δευτέρας, λίγο πριν από τις δέκα το πρωί, ο Βασίλης Χιώτης ανέφερε πως έχει στη διάθεσή του και άλλα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο Γιώργος Κατρούγκαλος, αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ήταν σύμβουλος στο υπουργείο Παιδείας το 2012. Για να προσθέσει πως την ίδια περίοδο ο κ. Κατρούγκαλος ήταν και δικηγόρος των ιδιοκτητών ιδιωτικών εκπαιδευτηριών που ζητούσαν αλλαγές σε νόμο που τους αφορούσε.
Ο δημοσιογράφος δεν παρουσίασε περισσότερα στοιχεία, αλλά είπε πως θα υπάρξει συνέχεια και πως υπάρχει υλικό και για νέα ρεπορτάζ...


Ο Γιώργος Παπαχρήστος
Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Τα Νέα» γράφει σήμερα ότι ο Γιώργος Τσίπρας, σύμβουλος του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και εξάδελφος του πρωθυπουργού, μετέβη την προηγούμενη εβδομάδα στη Τεχεράνη, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΥΠΕΞ, για επείγουσες διαβουλεύσεις. Ο Γιώργος Τσίπρας, που σύμφωνα με το δημοσίευμα προαλείφεται για ειδικός γραμματέας Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, βρέθηκε στην Τεχεράνη την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Γιώργος Παπαχρήστος γράφει πως στόχος των επειγουσών διαβουλεύσεων ήταν να πειστεί η ιρανική κυβέρνηση να αγοράσει είτε ποσότητα ελληνικών ομολόγων είτε μέρος του χρέους.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η απάντηση ήταν αρνητική. Την είδηση ανήρτησε στο Τwitter και o Γιώργος Μουρούτης, σχολιάζοντας: «Από ισχυρή χώρα της Ευρώπης με επιρροή στη Δύση, καταντήσαμε σε επαίτη του απομονωμένου Ιράν».

Ο Γιώργος Μουρούτης, είναι διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κ. Σαμαρά
Σ.Σ.
Η φράση "δανεικά κι΄αγύριστα" είναι γνωστή και ισχύει στην χώρα αυτή της "φαιδράς πορτοκαλέας" αποκλειστικά για τους ολιγάρχες του πλούτου που έμαθαν να μην δίνουν σε κανένα λογαριασμό την ίδια ώρα που η χώρα καταστρέφεται και ο λαός μας δυστυχεί. Αντίθετα οφειλή σε τράπεζα άνεργου οικογενειάρχη ύψους 700 ευρώ μπορεί να οδηγήσει στον πλειστηριασμό το σπίτι του για ένα κομμάτι ψωμί κυριολεκτικά ...



Με στοιχεία και αριθμούς 17 ΄Ελληνες ολιγάρχες έχουν χρέη 10,6 δισεκατομμύρια ευρώ την ίδια ώρα που η κυβέρνηση αγωνιά πως θα βρει μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια για να πληρώσει ομόλογα σε ΔΝΤ και δανειστές ...

Στον πίνακα των οφειλετών ονόματα γνωστά όπως: AXON (Λιακουνάκος), ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ (Μπόμπολας-Ψυχάρης-Βαρδινογιάννης), ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ (Μυτιληναίος- Βαρδινογιάννης), INTRAKOM (Κόκκαλης), ΠΗΓΑΣΟΣ (Μπόμπολας), ΕΛΛΑΚΤΩΡ (Μπόμπολας), ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ (Ψυχάρης), MOTOR OIL (Βαρδινογιάννη), ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ (Στέγγος), STAR CHANNEL (Βαρδινογιάννης), ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤ (Κυριακού), ALPHA TV (Κοντομηνάς), ΑΒΑΞ (Ιωάννου- Παρασκευαϊδης), MARFIN (Βγενόπουλος), ΒΙΟΧΑΛΚΟ (Στασινόπουλος),. ΤΙΤΑΝ (Κανελλόπουλος), FORTHNET και ΜΙΝΟΑΝ LINES...

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ