ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ.

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

CINEMA: ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Τρελά πράγματα συμβαίνουν στη Νέα Υόρκη με πρωταγωνιστές τη μικρή Αντζέλικα, που αναζητά χρήματα για το ορφανοτροφείο που ανήκει, έναν λογιστή με μια βαλίτσα κλεμμένα δολάρια και έναν χαμένο τύπο, που συμβαίνει να είναι ο Άγγελος του Θανάτου. 
Έχει έρθει στη Γη αναπληρώνοντας τον ίδιο το Θάνατο που έχει ζητήσει μια μέρα άδεια από το Θεό. Η γκαντεμιά του, όμως, δεν έχει τελειωμό. Πιο πολύ και από την πιτσιρίκα τον ενοχλεί ο φύλακας άγγελός της. 
Η μικρή Αντζέλικα ψάχνει τον Άγιο Βασίλη καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και πρέπει να βρει τα χρήματα για το ορφανοτροφείο. Θα πέσει πάνω στο φορτωμένο λογιστή, που καταδιώκεται από μια ομάδα πληρωμένων δολοφόνων. Μια τρελή κούρσα έχει αρχίσει....
Καλή σας διασκέδαση!



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ