ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για bonus στο Δημόσιο: Γνωστές παλαιοκομματικές τακτικές. ***** Ανδρουλάκης: Στόχος μας το ΠΑΣΟΚ να ανταγωνιστεί τη Ν.Δ. στις επόμενες εθνικές εκλογές. ***** ΣΥΡΙΖΑ κατά Ανδρουλάκη: Η σοβαρότητα δεν κατακτιέται με την επίκλησή της. ***** Δεν παραιτείται ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ - «Θα συνεχίσω με μεγαλύτερη ένταση». ***** Γερμανία: Αρχίζει η δίκη των «Πολιτών του Ράιχ» - Σχεδίαζαν κατάλυση του πολιτεύματος.

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ!

Σάλος προκλήθηκε από τη δήλωση «βόμβα» του Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρου Παραστατίδη ο οποίοι άφησαν υπονοούμενα για χρηματισμό ανεξάρτητων βουλευτών. Πολλές ήταν οι αντιδράσεις από ανεξάρτητους βουλευτές,  κάποιοι από τους οποίους προανήγγειλαν προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

«Η αποκάλυψη της απόπειρας χρηματισμού του κ. Χαϊκάλη, η οποία ήταν σε γνώση της δικαιοσύνης εδώ και 15 μέρες, ρίχνει βαριά σκιά στην εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας. Η σκιά αυτή προφανώς έχει και μια άδικη πλευρά, εφόσον σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται ότι η υπερψήφιση της κυβερνητικής πρότασης από μη κυβερνητικούς βουλευτές συναρτάται υποχρεωτικά με χρηματισμό. Ωστόσο, η απόπειρα χρηματισμού, έστω και ενός βουλευτή, έστω και μόνο η σοβαρή πιθανότητα αυτής της απόπειρας, δημιουργεί μια βαριά σκιά, δυστυχώς για όλους τους βουλευτές, που άλλαξαν στάση απέναντι στην κυβέρνηση, από την ψηφοφορία του προϋπολογισμού στην ψηφοφορία για την προεδρία της Δημοκρατίας» αναφέρουν στη δήλωσή τους οι κ.κ. Βουδούρης και Παραστατίδης.

«Αδιαμφισβήτητος τρόπος, να αρθεί αυτή η σκιά για τους εν λόγω βουλευτές, είναι η αποχή τους από τις επόμενες ψηφοφορίες», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

«Εξάλλου, σε κάθε περίπτωση, η εκλογή προέδρου από την παρούσα Βουλή, εκτός από εξαιρετικά απίθανη που ήταν μέχρι σήμερα, καθίσταται πλέον και προβληματική αν ευοδωθεί, εφόσον θα επισκιάζεται από υπόνοιες χρηματισμού. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ο επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας να είναι απαλλαγμένος από τέτοιες σκιές, χωρίς εκκρεμότητες στη Δικαιοσύνη για το άμεσο επόμενο διάστημα. Επαναφέρουμε την πρότασή μας, να συμφωνηθεί μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων το πρόσωπο του επόμενου προέδρου, που θα εκλέξει η επόμενη Βουλή. Μια τέτοια συνεννόηση, που δεν επιβάλλεται βέβαια από τις θεσμικές διαδικασίες, θα έδινε εν τούτοις ένα θετικό μήνυμα ομαλότητας και εθνικής ωριμότητας, τόσο προς το εξωτερικό, όσο και προς την Ελληνική κοινωνία, που επιθυμεί αλλαγή πορείας με όρους ασφάλειας» καταλήγουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές.


Οι αντιδράσεις των βουλευτών
Την απόφασή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη για τη δήλωση των ανεξάρτητων βουλευτών, Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρου Παραστατίδη, γνωστοποίησε ο Χρήστος Αηδόνης, μιλώντας στα ΜΜΕ. Ο ανεξάρτητος βουλευτής έκανε λόγο για «ένα τεράστιο ατόπημα» δηλώνοντας ότι: «35 χρόνια πολιτική διαδρομής δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος να έχει αφήσει μία σκιά υποψίας εις βάρος μου.  Δυστυχώς οι συγκεκριμένοι δύο συνάδελφοι κάνουν ένα τεράστιο ατόπημα και ρίχνουν δυστυχώς νερό στον μύλο της αθλιότητας. Θεωρώ ότι αυτή η κίνηση ξεπερνάει καθετί στην οποιαδήποτε λογική. Θα καταφύγω στη δικαιοσύνη, ο λόγος ανήκει πια σε αυτήν και εκείνο που απαιτείται από αυτούς είναι τώρα να ζητήσουν δημόσια συγνώμη. Δεν ανέχομαι από κανέναν να με προσβάλλει. Απολογούμαι στην οικογένειά μου, στα παιδιά μου και σε μία κοινωνία και δεν μπορώ να υποστώ το στίγμα κανενός. Μου αφαίρεσαν το δικαίωμα στη δημοκρατία, θα τους τσακίσω».

Σπύρος Λυκούδης: «Πολιτικά σκουλήκια» ο Οδυσσέας Βουδούρης και ο Θεόδωρος  Παραστατίδης 

«Έχω υποστηρίξει την εκλογή του Προέδρου από την παρούσα βουλή από τον Μάιο», δήλωσε ο Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, διευκρινίζοντας ότι υποστηρίζει την εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατίας επειδή δεν είναι υπέρ των πρόωρων εκλογών. «Αυτοί οι απίστευτοι τύποι, αυτά τα πολιτικά σκουλήκια χωρίς να έχουν καμία αυτοσυγκράτηση ανακοινώνουν και δίνουν στη δημοσιότητα αυτό το κείμενο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λυκούδης προανήγγειλε ότι θα μηνύσει αυτούς που εμπλέκουν το όνομα του στην υπόθεση χρηματισμού. Ωστόσο, όπως υπογράμμισε: «Αυτοί δεν έχουν τσίπα για να ενοχληθούν από την μήνυση». Τέλος ο κ. Λυκούδης, απηύθυνε έκκληση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, να σταθεί όρθιος και να μην τον αγγίξει αυτή η βρωμιά, να μην δεχτεί να εντάξει στα ψηφοδέλτια του αυτά τα άθλια υποκείμενα».



Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Ψαριανός χαρακτήρισε τους κ.κ. Βουδούρη και Παραστατίδη άθλιους και ξεφτιλισμένους. «Βρίσκω την εξήγηση της αθλιότητας διάφορων περιπλανώμενων πολιτικάντηδων που εκτελούν συμβόλαια ενόψει ένταξής τους στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και δίνουν εξετάσεις και διαπιστευτήρια στην ηγεσία ενός κόμματος που θέλει να γίνει κυβέρνηση», σχολίασε ο ανεξάρτητος βουλευτής στο δελτίο του ΣΚΑΙ.

«Αν το σκεφτήκαν μόνοι τους είναι ακόμα πιο άθλιοι. Αν μόνοι τους το σκεφτήκανε και το κάνανε θα έπρεπε να ντρέπονται. Και ο γιατρός, ο εν λόγω, και ο κύριος ο άλλος που πρέπει να ξαναβάλει το ''ρ'' στο επίθετό του γιατί είναι «παραστρατίδης», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός και κλείνοντας τόνισε: «Είναι άθλιοι και ξεφτιλισμένοι. Πρέπει να ντρέπονται και θα αντιμετωπίσουνε και τη Δικαιοσύνη. Γιατί θα προσφύγουμε όλοι στη Δικαιοσύνη. Είναι ντροπή και να βρουν κάπου να πάνε να κρυφτούν».



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ