ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για bonus στο Δημόσιο: Γνωστές παλαιοκομματικές τακτικές. ***** Ανδρουλάκης: Στόχος μας το ΠΑΣΟΚ να ανταγωνιστεί τη Ν.Δ. στις επόμενες εθνικές εκλογές. ***** ΣΥΡΙΖΑ κατά Ανδρουλάκη: Η σοβαρότητα δεν κατακτιέται με την επίκλησή της. ***** Δεν παραιτείται ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ - «Θα συνεχίσω με μεγαλύτερη ένταση». ***** Γερμανία: Αρχίζει η δίκη των «Πολιτών του Ράιχ» - Σχεδίαζαν κατάλυση του πολιτεύματος.

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Με συγκέντρωση και πορεία κορυφώνονται και στη Θεσσαλονίκη οι εκδηλώσεις για την 41η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Έως τις 12:00 θα γίνουν καταθέσεις στεφάνων από τον Σύνδεσμο Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ) φοιτητικούς συλλόγους, πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς και σωματεία της πόλης.
Η επετειακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί από τις 16:00 και μετά μπροστά από την Πολυτεχνική Σχολή. Κάλεσμα συμμετοχής απηύθυναν ο ΣΦΕΑ, φοιτητικοί σύλλογοι, συνδικαλιστικοί φορείς, οργανώσεις κ.ά.. Θα ακολουθήσουν πορείες που θα κατευθυνθούν προς το προξενείο των ΗΠΑ στην οδό Τσιμισκή. Κάλεσμα για τις 18:00 στην Καμάρα απηύθυναν κινήσεις του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.
Από τις 14:30 σταδιακά και ανάλογα με την εξέλιξη των εκδηλώσεων δεν θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της πόλης, ενώ θα υπάρξουν αλλαγές στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων.
Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. θα βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων, ενώ υπό αστυνομικό κλοιό θα είναι το ΑΠΘ και τα γραφεία κομμάτων.
Την εξέλιξη των διαδηλώσεων θα παρακολουθούν και εισαγγελείς.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ