ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Αναταραχή επικρατεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού από το πρωί της Παρασκευής.  Περίπου 20 κρατούμενοι, πιθανότατα Γεωργανοί, έχουν θέσει υπό τον έλεγχό τους το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», ενώ τρεις φρουροί έχουν κλειδωθεί σε δωμάτιο ασφαλείας του νοσοκομείου.
Προηγήθηκαν επεισόδια, στη διάρκεια των οποίων οι κρατούμενοι προκάλεσαν ζημιές στους χώρους του νοσοκομείου, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για κάποιους ελαφρά τραυματισμένους.
Επί τόπου έχει σπεύσει εισαγγελέας και διαπραγματευτής, ενώ έξω από τις φυλακές βρίσκονται σε επιφυλακή αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και δυνάμεις της πυροσβεστικής.
Αφορμή για τα επεισόδια φαίνεται πως ήταν ο εντοπισμός και η σύλληψη μιας ηλικιωμένης γυναίκας που επιχείρησε, κατά τις πληροφορίες, να περάσει ναρκωτικά στις φυλακές.
Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι διμοιρία των ΜΑΤ και ομάδα των ΕΚΑΜ βρίσκονται ήδη μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού και είναι έτοιμες να επέμβουν για να βάλουν τέλος στην εξέγερση των κρατουμένων.




''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ