ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Στις 11:00 το Υπουργικό Συμβούλιο: Προεκλογικό μπόνους 15% στους δημοσίους υπαλλήλους - Θα είναι συνδεδεμένο με την αξιολόγηση. ***** Φορολογικές δηλώσεις 2024: Ο νέος βασικός μισθός αυξάνει τον φόρο στους ελευθέρους επαγγελματίες. ***** Επιστολική ψήφος στο gov.gr: Τελευταία ημέρα εγγραφής, σήμερα 29/4. ***** Σεισμός 4 Ρίχτερ στην Κρήτη.

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΗΠΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιού επέμεινε ότι η Γερμανία πρέπει να ενισχύσει την εσωτερική της ζήτηση κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ κατά την οποία οι δύο άνδρες συζήτησαν το θέμα της επιβράδυνσης της παγκόσμιας ανάπτυξης και πιο συγκεκριμένα την οικονομική επιβράδυνση στην Ευρωζώνη. Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών επέμεινε "στη σημασία της ενίσχυσης των δημοσίων επενδύσεων", ανακοίνωσε το υπουργείο. "Ο κ. Λιού ζήτησε πιεστικά από τους γερμανούς και τους ευρωπαίους αξιωματούχους να ενισχύσουν την εσωτερική ζήτηση χάρις στον κατάλληλο συνδυασμό δημοσιονομικής και νομισματικής πολιτικής, καθώς και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων".
Ο Τζακ Λιού επανέλαβε το μήνυμα που στέλνει επιτακτικά εδώ και μήνες η Ουάσινγκτον, ζητώντας από τις χώρες με "ισχυρό πλεόνασμα" να επέμβουν "δυναμικά" για να συμβάλουν στην παγκόσμια ανάπτυξη, σύμφωνα με τη διατύπωση της τελευταίας εξαμηνιαίας έκθεσης για τη διεθνή οικονομική πολιτική, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα από την αμερικανική κυβέρνηση. Στα μέσα του Οκτωβρίου στο Βερολίνο, ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ είχε απορρίψει τις εκκλήσεις για αύξηση των δημοσίων επενδύσεων δηλώνοντας ότι "Η δημιουργία χρέους στη Γερμανία δεν θα δημιουργήσει ανάπτυξη στην Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία ή την Ελλάδα".
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ