ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κλειστοί δρόμοι σήμερα 26/4 στο κέντρο της Αθήνας, για την διεξαγωγή Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας σε περιοχές των Δήμων Μεγαρέων, Μαραθώνος, Λαυρεωτικής, Παλαιού Φαλήρου, Καλλιθέας και Αθηναίων. ***** «Χέρι - χέρι» με τον Ιερώνυμο για τις ψήφους της Δεξιάς του Κυρίου. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ο Μητσοτάκης χαμήλωσε τον πήχη για τις ευρωεκλογές -Το μόνο λάθος που αναγνωρίζει ο Μητσοτάκης στην τραγωδία των Τεμπών είναι η επικοινωνιακή διαχείριση. ***** Απόπειρα αναβίωσης του «αντί-ΣΥΡΙΖΑ» μετώπου βλέπει η Κουμουνδούρου με «καλπάζουσα απήχηση Κασσελάκη». ***** Κασσελάκης: «Δεν θα σοκαριστείτε με το πόθεν έσχες μου - Πριν τις Ευρωεκλογές τα περιουσιακά μου στοιχεία». ***** Τραγωδία στην Ελευσίνα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 31χρονος - Τραυματίας ένας 25χρονος. ***** Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν αγορά όπλων 6 δισ. ευρώ για την Ουκρανία.

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φαίνεται ότι η μνημονιακή πολιτική για την τοπική αυτοδιοίκηση αρχίζει από το Μαραθώνα. Ως νέος Χαρίλαος Τρικούπης εμφανίστηκε σε συνέντευξη τύπου ο Ηλίας Ψηνάκης και εξήγγειλε την χρεοκοπία του Δήμου Μαραθώνα. Η συνέντευξη έγινε κεκλεισμένων των θυρών με αστυνομικούς που απαγόρευαν την είσοδο ακόμη και σε δημοτικούς συμβούλους. Η δήλωση της χρεοκοπίας έγινε παράτυπα και καταχρηστικά γιατί ο νόμος απαιτεί απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου με αυξημένη πλειοψηφία τριών πέμπτων, αίτηση που να συνοδεύεται από έκθεση ορκωτών λογιστών οικονομική και επιχειρησιακή μελέτη για αντιμετώπιση της κατάστασης και υποβολή τους στην περιφέρεια και το υπουργείο εσωτερικών στην περίπτωση που εγκρίνεται η πτώχευση.

Ο Δήμαρχος έχει το δικαίωμα: Να αυξήσει τα δημοτικά τέλη, να απολύσει προσωπικό, και να αναστείλει πληρωμές. Έτσι τουλάχιστον προβλέπει το μνημόνιο στο μεσοπρόθεσμο που ψηφίστηκε το 2012 από τη βουλήΔεν διαφωνούμε ότι υπήρχε κακοδιαχείριση και ατασθαλίες από τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Μαραθώνα και Νέας Μάκρης και ζητάμε να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Αυτό όμως να προκύψει από ελέγχους εντεταλμένων οργάνων και όχι με δηλώσεις στα ΜΜΕ

Δεν φταίει σε τίποτα ο Μαραθώνας και οι πολίτες του να υποστούν τις συνέπειες μιας νέας αφαίμαξης πέρα από αυτή που μας επέβαλαν το ΔΝΤ και η Τρόϊκα. Η Δύναμη Πολιτών ζητάει να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες και να σταματήσει επί τέλους η δυσφήμηση του Μαραθώνα. Ο Μαραθώνας χρειάζεται ανάπτυξη και όχι επικοινωνιακά τρυκ στην τηλεόραση.
ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ






''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ