ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Μ. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ

Συνεχίζεται η κόντρα Μητσοτάκη - ΠΑΣΟΚ για το Δημόσιο
Τα βέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων δέχθηκε το ΠΑΣΟΚ για τη στάση του έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο. Η τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη σχολίασε πως δεν πείθουν κανέναν «οι θεατρινισμοί και η επίκληση άγνοιας του ΠΑΣΟΚ, ενός κόμματος που μέσω της αρμόδιας υφυπουργού κ. Χριστοφιλοπούλου συμμετέχει σε όλους τους καταστροφικούς σχεδιασμούς για την Δημόσια Διοίκηση».

Υπενθυμίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ άφησε αιχμές κατά του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή δημοσιεύματα για το περιεχόμενο του σχεδίου για το νέο μισθολόγιο, τα οποία αποδίδονται σε κυβερνητικές διαρροές. «Τα όσα δημοσιεύονται σήμερα για το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων αποτελούν σχεδιασμούς τους οποίους το ΠΑΣΟΚ δεν έχει αποδεχθεί», ανέφερε το έλασσον κόμμα της συμπολίτευσης στην ανακοίνωσή του. «Ο αρμόδιος υπουργός καλά θα κάνει να μάθει να διαβουλεύεται με τους κυβερνητικούς εταίρους του και να ασχολείται λιγότερο με τις διαρροές στα ΜΜΕ», σημείωσε δηκτικά. 


Συνεχίζεται η κόντρα Μητσοτάκη - ΠΑΣΟΚ για το Δημόσιο
Εν τω μεταξύ, διάλογο με το ΠΑΣΟΚ για το Δημόσιο και όχι συζήτηση με «κραυγές», «διαρροές» ή «δημοσιεύματα» ζήτησε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στις κριτικές. Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι «κανένας δημόσιος υπάλληλος σήμερα δεν κινδυνεύει με μείωση μισθού». Σχετικά με τον βασικό μισθό για νεοπροσλαμβανόμενους στο Δημόσιο, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως το μισθολόγιο στον δημόσιο τομέα είναι συμπιεσμένο, γεγονός που όπως τόνισε αποθαρρύνει τους νεαρούς δημοσίους υπαλλήλους. Ο υπουργός, επανέλαβε πως το 2014 θα είναι το τελευταίο έτος με ποσοτικό στόχο απομακρύνσεων από το Δημόσιο. Σημείωσε, ωστόσο, ότι οι απολύσεις θα συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια, καθώς θα συνεχιστούν οι έλεγχοι στα πλαστά πιστοποιητικά.

Επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑ

Στέφοντας τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε το κόμμα «σαφώς διχασμένο», καθώς, όπως είπε, υπάρχουν ακόμη πτέρυγες που δεν έχουν αποσαφηνίσει εάν επιθυμούν την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη, αναφέροντας χαρακτηριστικά τον Παναγιώτη ΛαφαζάνηΚατηγόρησε, μάλιστα, τον Αλέξη Τσίπρα πως είναι «ανειλικρινής», αφού δεν έχει αποσαφηνίσει να δέχεται ή όχι τις θέσεις Λαφαζάνη. «Πρέπει να απαντήσει ο κ. Τσίπρας αν ο κ. Λαφαζάνης είναι φετίχ για τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε. Κατηγόρησε, επίσης, τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει θέση ως «υπαρξιακό στόχο» την ανατροπή της κυβέρνησης μέσω της προεδρικής εκλογής, κάνοντας λόγο για καταστρατήγηση του Συντάγματος.

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ