ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μεγάλη Παρασκευή: Η κορύφωση του Θείου Δράματος. ***** Στέφανος Κασσελάκης - Κέρκυρα: Παρακολούθησε την πρόβα της Φιλαρμονικής - Θερμή υποδοχή των κατοίκων. ***** Μάγδα Φύσσα για Μιχαλολιάκο: Ξαναμαχαιρώνουν τον Παύλο με την απόφαση για αποφυλάκιση. ***** Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Ερυθρόλευκο πάρτι και μία ανάσα από τον τελικό του Conference League. ***** Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός 88 - 95 - Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Παναθηναϊκός και τώρα ΟΑΚΑ.

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΚΟΥΒΕΛΗΣ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ «ΚΟΥΜΠΑΡΑ»

«Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει Έλληνας βουλευτής που θα αποφασίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας με κριτήριο οικονομικά ανταλλάγματα ή εξυπηρετήσεις» δήλωσε, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του στον εισαγγελέα Εφετών Π. Παναγιωτόπουλο, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Ο κ. Κουβέλης, που κατέθεσε στο πλαίσιο της έρευνας καταγγελιών περί χρηματισμού βουλευτών εν όψει της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας, ανέφερε πως ο ίδιος δεν έχει στοιχεία για ένα τέτοιο γεγονός και πρόσθεσε: 

«Θεωρώ πως η συγκεκριμένη διαδικασία δημιουργεί τεχνητή πόλωση, που ταράζει τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Μέρος του πολιτικού συστήματος είναι προσδεδεμένο στην εξυπηρέτηση συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων οργανωμένων ομάδων. Πρόκειται για χωροτάκτες της πολιτικής».
Τη Δευτέρα στον εισαγγελέα έχει κληθεί να καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, Νίκος Κωνσταντόπουλος, ενώ την Τρίτη ο βουλευτής Γ. Πανούσης.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ