ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Αργοσαρωνικός: Προβλήματα σε δρομολόγια ταχυπλόων λόγω ανέμων. ***** Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο Κασσελάκης - «Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά». ***** Στην Κρήτη το πυρηνοκίνητο γαλλικό Αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκολ». ***** Ρόδος: Σύλληψη για παράνομο εμπόριο πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων. ***** Κόρινθος: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για κλοπές και σε Αργολίδα και Αττική. ***** Εκρηκτικές ανατιμήσεις στην Τουρκία: Στο 70% επέστρεψε ο πληθωρισμός.

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΕΦΟΔΟΥΣ» ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ

«Οι Έλληνες βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος θα υπερασπιστούμε την ασυλία της οικίας κάθε πολίτη» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με αφορμή την αποκάλυψη για την γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που δίνει τη δυνατότητα φορολογικών ελέγχων στην κατοικία φορολογουμένων χωρίς την παρουσία εκπροσώπων της δικαστικής αρχής. «Καλώ όλους τους πολίτες ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης να δημιουργήσουμε ασπίδα προστασίας σε κάθε συμπολίτη μας που θα δεχτεί επίθεση αντίθετη με το Σύνταγμα με κάθε μέσο. Η Χούντα δεν θα περάσει» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι στο άρθρο 120 του Συντάγματος μεταξύ άλλων αναφέρει: «O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».


Στον Άρειο Πάγο το ζήτημα εφόδων του ΣΔΟΕ σε σπίτια

Στον Άρειο Πάγο θα παραπεμφθεί λόγω της σπουδαιότητας του, όπως αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών, το ζήτημα που αφορά στη δυνατότητα φορολογικών ελέγχων στην κατοικία φορολογουμένων χωρίς την παρουσία εκπροσώπων της δικαστικής αρχής. «Αναφορικά με την υπ΄ αριθμ. 256/2014 Γνωμοδότηση του ΝΣΚ σχετικά με τη δυνατότητα φορολογικών ελέγχων στην κατοικία φορολογουμένων χωρίς την παρουσία εκπροσώπων της δικαστικής αρχής διευκρινίζουμε ότι λόγω της σπουδαιότητας του ζητήματος έχει ήδη αποσταλεί στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου, προκειμένου να αποφανθεί» επισημαίνει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.

Η ανακοίνωση του υπουργείο έρχεται μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας «Το Έθνος» σύμφωνα με την οποία επίκειται φοροεπιδρομή στην κατοικία ή την επαγγελματική έδρα των φορολογουμένων για διενέργεια φορολογικών ελέγχων και αναζήτηση χρημάτων για είσπραξη φόρων ή άλλων οφειλών προς το Δημόσιο από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα, ακόμα και χωρίς την παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά τα πρότυπα των υπηρεσιών των ΗΠΑ (IRS). Σύμφωνα με την εφημερίδα οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ θα μπορούν να προβαίνουν σε κατασχέσεις «ζεστού χρήματος» αλλά και κινητής περιουσίας.

Η απόφαση αυτή ελήφθη από την Ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) απαντώντας σε ερώτημα του υπουργείου Οικονομικών και σύμφωνα με την ίδια πηγή η γνωμοδότηση εξεδόθη με οριακή πλειοψηφία (14-10 ψήφων).

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ