ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Νέο ραντεβού Μητσοτάκη με Ιερώνυμο την Πέμπτη - «Χέρι - χέρι» με τα ράσα. ***** Επιστολική ψήφος: Πάνω από 200.000 εγγραφές. ***** Θανατηφόρο τροχαίο στο Πικέρμι: 62χρονος καρφώθηκε σε κολώνα. ***** Μπάιντεν σε Αίγυπτο και Κατάρ: «Πιέστε τη Χαμάς να δεχτεί την πρόταση εκεχειρίας». ***** Εποχές Βιετνάμ στα αμερικανικά Πανεπιστήμια: Πάνω από 900 συλλήψεις ***** ΗΠΑ: Τρεις Αστυνομικοί νεκροί και άλλοι 5 τραυματίες σε ανταλλαγή πυρών στη Β. Καρολίνα.

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ

Σοκ και δέος ακόμα και στην κυβέρνηση προκάλεσε η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έβγαλε ένα υπερμέγεθες κοστούμι φόρων, περίπου μισό δισ. ευρώ μεγαλύτερο από ότι είχε υπολογιστεί, ενεργοποιώντας πολιτικά αντανακλαστικά για άμεσο κούρεμα των επιβαρύνσεων.
Η εκκαθάριση του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων και του συμπληρωματικού φόρου, η οποία σχεδόν ολοκληρώθηκε από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, έδειξε ότι περίπου 7 εκατομμύρια ιδιοκτήτες θα κληθούν να πληρώσουν έως το τέλος του έτους κοντά στα 3,7 δισ. ευρώ. Μάλιστα ορισμένα καθορισμένα εκκαθαριστικά ήταν τόσο βαριά που και οι εκκαθαριστές δεν πίστευαν στα μάτια τους και αναγκάζονταν να τρέξουν επαληθεύσεις, ξανά και ξανά, προσπαθώντας να βρουν αν υπάρχει λάθος. Παρότι στα σπίτια ο ΕΝΦΙΑ είναι ηπιότερος σε σχέση με το χαράτσι, το γεγονός ότι φέτος για πρώτη φορά πληρώνουν φόρο και όσοι έχουν οικόπεδα και χωράφια φούσκωσε τους φόρους επικίνδυνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη στην κυβέρνηση επεξεργάζονται σενάρια είτε για οριζόντια μείωση της τάξης του 5% στα εκκαθαριστικά που θα αρχίσουν να αναρτώνται από σήμερα, 1η Αυγούστου, στους προσωπικούς λογαριασμούς των φορολογούμενων στο Taxisnet είτε για «πείραγμα» των συντελεστών υπολογισμού του φόρου. Η δεύτερη επιλογή κρίνεται χρονοβόρα και μάλλον δύσκολη, δεδομένων των στενών περιθωρίων εξόφλησης του φόρου έως το τέλος του έτους.  
''ΤΑ ΝΕΑ''
 ''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ