ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για Τέμπη: Να μας πουν την αλήθεια για το παράνομο ξυλόλιο πριν από τις εκλογές. ***** Μητσοτάκης: Η αποχή στις ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση. ***** Υπόθεση Καλλιάνου: «Προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων» των πανεπιστημιακών γιατρών καταγγέλλει ο Σύλλογος ΔΕΠ της Ιατρικής ΕΚΠΑ. ***** Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε και ο «κοντός». ***** Εννέα συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε Ψυχικό, Παπάγου και Χαλάνδρι - Έξι ανήλικοι ανάμεσά τους. ***** Π. Τσακλόγλου: Εντός διμήνου θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα για τις συντάξεις με οφειλές. ***** Χανιά: Το θηριώδες αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Eisenhower» έφτασε στη Σούδα. ***** Τζόρτζια Μελόνι: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές. ***** Οπισθοχώρηση των ουκρανικών δυνάμεων στο ανατολικό μέτωπο. ***** Ρωσία: Ετοιμάζει «σκληρή» απάντηση αν κατασχεθούν τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία που έχουν παγώσει.

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ 180.000 «ΑΙΩΝΙΩΝ» ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Σε νέα ανακοίνωση προέβη το υπουργείο Παιδείας σχετικά με την αποφασιστικότητα της πολιτικής ηγεσίας να εφαρμοστεί ο νόμος και να διαγραφούν οι περίπου 180.000 «αιώνιοι» φοιτητές. Το υπουργείο διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω «για μικροπολιτικούς λόγους». «Διευκρινίσαμε πρόσφατα στη Βουλή, αλλά και μέσω του τύπου, πως σχετικά με τους ''λιμνάζοντες'' φοιτητές, ο νόμος θα εφαρμοστεί και στο τέλος του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους, δηλαδή στις 31/8/2014, οι ''λιμνάζοντες'' θα διαγραφούν. Όλοι αυτοί οι φοιτητές έχουν προειδοποιηθεί από το 2007 και από το 2011. Δόθηκε ο κατάλληλος χρόνος σε όλους. Από τα στοιχεία που με μεγάλη επιμονή συγκεντρώσαμε περίπου 180.000 φοιτητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν» αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του υπουργείου.

«Το υπουργείο είναι σε συνεχή συνεργασία με τα συντονιστικά όργανα των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, ώστε την 1/9/2014 αυτή η εξευτελιστική κατάσταση να περάσει οριστικά στο παρελθόν. Στο άμεσο μέλλον, ο νόμος ορίζει, πως το συγκεκριμένο θέμα θα ρυθμίζεται από τους οργανισμούς των ιδρυμάτων, οι οποίοι όμως ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί. Συνεπώς ισχύει η νομοθεσία και αυτή ακριβώς θα εφαρμοστεί» τονίζεται στην ανακοίνωση, στην οποία διευκρινίζεται ότι το κίνητρο «Δεν είναι ο νομικισμός, αλλά η αποκατάσταση της έννοιας του κύκλου σπουδών, καθώς και η αποφυγή μιας σειράς γραφειοκρατικών προβλημάτων αλλά και η αλλοίωση των στοιχείων που σχετίζονται με το φοιτητικό δυναμικό των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ. Όσοι πιστεύουν σε αυτή την ανάγκη αλλά θεωρούν πως θα κάνουμε πίσω για μικροπολιτικούς λόγους, δεν έχουν παρά να περιμένουν λίγες μέρες για να εξακριβώσουν την ακρίβεια των λόγων μας» καταλήγει η ανακοίνωση.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ