ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για Τέμπη: Να μας πουν την αλήθεια για το παράνομο ξυλόλιο πριν από τις εκλογές. ***** Μητσοτάκης: Η αποχή στις ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση. ***** Υπόθεση Καλλιάνου: «Προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων» των πανεπιστημιακών γιατρών καταγγέλλει ο Σύλλογος ΔΕΠ της Ιατρικής ΕΚΠΑ. ***** Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε και ο «κοντός». ***** Εννέα συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε Ψυχικό, Παπάγου και Χαλάνδρι - Έξι ανήλικοι ανάμεσά τους. ***** Π. Τσακλόγλου: Εντός διμήνου θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα για τις συντάξεις με οφειλές. ***** Χανιά: Το θηριώδες αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Eisenhower» έφτασε στη Σούδα. ***** Τζόρτζια Μελόνι: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές. ***** Οπισθοχώρηση των ουκρανικών δυνάμεων στο ανατολικό μέτωπο. ***** Ρωσία: Ετοιμάζει «σκληρή» απάντηση αν κατασχεθούν τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία που έχουν παγώσει.

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Β. ΚΟΡΚΙΔΗΣ: ΜΕΤΡΙΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Υποτονική ήταν χθες η κίνηση στις περισσότερες αγορές, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Β. Κορκίδης, σύμφωνα με τον οποίο την Κυριακή «τον κόσμο κέρδισαν οι παραλίες και όχι οι εκπτώσεις». «Η χθεσινή εμπορική κίνηση στην Αθήνα χαρακτηρίζεται μέτρια, στη Θεσσαλονίκη μάλλον ικανοποιητική και στον Πειραιά απογοητευτική. Κερδισμένοι της Κυριακής, εκτός από τα Μall και τα εκπτωτικά χωριά, είναι και οι αγορές της Λάρισας και της Πάτρας που τα καταστήματα παρέμειναν κλειστά», ανέφερε ο κ. Κορκίδης.

Όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, τα πρώτα στοιχεία της έρευνας της Συνομοσπονδίας που έχουν συγκεντρωθεί, και τα οποία θα συγκριθούν και θα ανακοινωθούν τη Τρίτη 22 Ιουλίου, «φαίνεται να μην ανταποκρίνονται με τα τελευταία δημοσιογραφικά ρεπορτάζ». Τηρήσαμε το νόμο των επτά Κυριακών, ανοίξαμε, μετρήσαμε επισκεψιμότητα και τζίρο και θα αποδείξουμε τα όσα λέμε με τα πραγματικά στοιχεία της ίδιας της αγοράς, χωρίς εικονικές προσεγγίσεις, πρόσθεσε ο ίδιος.

«Η πραγματική εικόνα μόνο ενθαρρυντική δεν ήταν για τους μικρομεσαίους του λιανεμπορίου, αλλά αφενός ήταν μόνο μία Κυριακή μέσα στο μεσοκαλόκαιρο και αφετέρου είμαστε ακόμα στην αρχή των καλοκαιρινών εκπτώσεων. Τουλάχιστον η υποτονική κίνηση αυτής της Κυριακής δεν θα επηρεάσει τον τοπικό τζίρο της 2ης εβδομάδας των εκπτώσεων και άλλωστε υπάρχουν ακόμα πολλές καθημερινές μέχρι τέλος Αυγούστου», σημείωσε ο κ. Κορκίδης.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ