ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για bonus στο Δημόσιο: Γνωστές παλαιοκομματικές τακτικές. ***** Ανδρουλάκης: Στόχος μας το ΠΑΣΟΚ να ανταγωνιστεί τη Ν.Δ. στις επόμενες εθνικές εκλογές. ***** ΣΥΡΙΖΑ κατά Ανδρουλάκη: Η σοβαρότητα δεν κατακτιέται με την επίκλησή της. ***** Δεν παραιτείται ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ - «Θα συνεχίσω με μεγαλύτερη ένταση». ***** Γερμανία: Αρχίζει η δίκη των «Πολιτών του Ράιχ» - Σχεδίαζαν κατάλυση του πολιτεύματος.

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΣΕ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Σε πανικό ο Σαμαράς
Απαντώντας στην ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Άννας Ασημακοπούλου, ο Στέλιος Κούλογλου επισημαίνει:
«Αυτό που πραγματικά δήλωσα στο δημοσιογράφο από τα Σκόπια είναι ότι το θέμα της ονομασίας διογκώθηκε ενώ θα έπρεπε από την αρχή να είχε λυθεί με έναν αμοιβαίο συμβιβασμό. Δήλωσα επίσης ότι υπεύθυνος για την διόγκωση του θέματος της ονομασίας είναι ο κ. Σαμαράς ο οποίος θέλησε να κάνει πολιτική καριέρα εκμεταλλευόμενος εθνικά ζητήματα. Η στάση αυτή του κ. Σαμαρά οδήγησε στη μεγαλύτερη διπλωματική ήττα της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια. Η ΝΔ δεν πρέπει να ανακινεί το Μακεδονικό γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».

ΣΥΡΙΖΑ: Σε πανικό ο Σαμαράς

Απάντηση στις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κάνει λόγο για αντιπερισπασμό και προσπάθεια απόκρυψης της συμφωνίας για τα νέα μέτρα εκ μέρους της κυβέρνησης. 

«Οι ασυνάρτητες ανακοινώσεις της Ν.Δ. εντάσσονται στην προσπάθεια αλλαγής της ατζέντας από τη συζήτηση για τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και της απόκρυψης της συμφωνίας για τα νέα μέτρα και το νέο μνημόνιο που έχουν συμφωνήσει  κυβέρνηση και τρόικα. Είναι έκδηλος ο πανικός του κ. Σαμαρά, καθώς με ψέματα και φτηνούς αντιπερισπασμούς προσπαθεί να περισώσει ό,τι μπορεί, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν πείθει ούτε την κ. Μπακογιάννη η οποία του επισημαίνει ότι πλέον η Ν.Δ. είναι ένα μικρό κόμμα. Η ώρα της κρίσης, όμως, πλησιάζει και ο λαός δεν θα επιτρέψει να συνεχιστεί η καταστροφική πολιτική για την κοινωνία και τη χώρα».

Αντιδρά και ο Δ. Παπαδημούλης

Και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης με μήνυμά του στο twitter αναφέρει ότι «η Ν.Δ, αμφισβητώντας τον πατριωτισμό του ΣΥΡΙΖΑ, πασχίζει να κρύψει τις δηλώσεις Ντόρας και Αντώναρου. Δεν βλάπτουν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τη χώρα».

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ