ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για Τέμπη: Να μας πουν την αλήθεια για το παράνομο ξυλόλιο πριν από τις εκλογές. ***** Μητσοτάκης: Η αποχή στις ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση. ***** Χανιά: Το θηριώδες αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Eisenhower» έφτασε στη Σούδα.

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ

Μετά τα θετικά για την επίτευξη συμφωνίας με την τρόικα, άρχισαν να εμφανίζονται και οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η ελληνική πλευρά προκειμένου να επιτύχει τους δημοσιονομικούς στόχους του 2015 και των επόμενων χρόνων. Από την χθεσινή ανακοίνωση της τρόικας για τη συμφωνία με την Ελλάδα προκύπτει ότι η επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων για τα επόμενα χρόνια θα γίνει, μεταξύ άλλων, με την παράταση ήδη θεσπισμένων μέτρων όπως είναι η εισφορά αλληλεγγύης, το τέλος επιτηδεύματος και ο φόρος πολυτελούς διαβίωσηςΠιο συγκεκριμένα:

1. Η εισφορά αλληλεγγύης εκπνέει το 2016, όπως είχε προαναγγελθεί και σε κείμενο προηγούμενης επικαιροποίησης του μνημονίου. Στο νέο μνημόνιο ίσως να παραταθεί για μερικά έτη ακόμη. Η εισφορά υπολογίζεται με συντελεστή 1% έως 4% ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος του φυσικού προσώπου (0% για εισόδημα έως 12.000 ευρώ, 1% για εισόδημα 12.000 έως 20.000 ευρώ, 2% για εισόδημα 20.000 έως 50.000 ευρώ, 3% για εισόδημα από 50.000 έως 100.000 ευρώ και 4% για εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ). Ο συντελεστής της εισφοράς υπολογίζεται επί του συνόλου του εισοδήματος και όχι κλιμακωτά

2. Το τέλος επιτηδεύματος πρόκειται να παραταθεί και αυτό. Ανέρχεται σε 650 ευρώ για όλους τους επαγγελματίες και επιχειρήσεις ενώ είναι 500 ευρώ μόνο για τους εργαζόμενους με «μπλοκάκι». 

3. Έκτακτος θεωρείται και ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης που επιβάλλεται σε Ι.Χ. άνω των 1.929 κυβικών, πισίνες και αεροσκάφη και είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να παραταθεί.
Capital.gr

''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ