ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Κάλεσμα Ανδρουλάκη - Δούκα για συμμετοχή στις εκλογές της Κυριακής. ***** Επέστρεψαν στις Τράπεζες 19 δισ. καταθέσεις. ***** Έφυγε από τη ζωή η εφοπλίστρια Αθηνά Μαρτίνου - Ήταν από τις πρωτοπόρους της ναυτιλίας. ***** Ρύθμιση χρεών σε Δήμους και περιφέρειες σε έως 60 δόσεις. ***** Πυροσβεστική: ΕΔΕ και προανάκριση για τον θάνατο πυροσβέστη - Β. Κικίλιας: Βαθιά λύπη για τον χαμό του πυροσβέστη. ***** Χαστούκι Πούτιν στη Γερμανία του Σολτς - Δεν σηκώνει το τηλέφωνο στον Καγκελάριο.

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ένταση εντός και εκτός της Συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής

Έ
νταση εντός εκτός της αίθουσας
 της Συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ επικράτησε όταν η πλειοψηφία δεν έδωσε τον λόγο στην Θεοδώρας Τζάκρη, η οποία είχε αρνηθεί προηγουμένως να διαπιστευθεί και να πάρει το καρτελάκι του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής.
Πηγές του προεδρείου της συνεδρίασης ανέφεραν: «Προσπάθησαν να σπάσουν την πλειοψηφία και δεν το κατάφεραν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ. Διότι και δεν ξέρουν και δεν έμαθαν τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε έχουν κάποιο ενδιαφέρον για αυτόν. Μόνο για το σακάκι του Κασσελάκη που θα τον βγάλουν και Πρόεδρο. Η Θεοδώρα Τζάκρη ζήτησε να πάρει το λόγο χωρίς να έχει εγγραφεί ομιλήτρια και χωρίς να έχει διαπιστευθεί ως παρούσα, διότι είναι στους απόντες που προσπαθούσαν να μην έχει πλειοψηφία το Όργανο».

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια της Συνεδρίασης η κ. Γεροβασίλη ανέβηκε στο βήμα και ζήτησε από την κ. Τζάκρη να κατέβει να πάρει το καρτελάκι της και να μιλήσει. Αν το πάρει θα θεωρηθεί παρούσα και θα υπάρξει μεγαλύτερη πλειοψηφία. Από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη έλεγαν ότι «η Κεντρική Επιτροπή αρνήθηκε την λήψη παρουσιών επί του ονομαστικού καταλόγου που είχε ζητήσει η Θεοδώρα Τζάκρη». Ο Γιάννης Μαντζουράνης, φωτογραφίζοντας προφανώς τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε στην ομιλία του ότι «με φρου-φρου και αρώματα» δεν γίνεται πολιτική ούτε «με τα μπρος πίσω των υποψηφίων».

Το περιστατικό προκάλεσε ένταση και εκτός της αίθουσας που διεξάγεται η Συνεδρίαση από υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη που έχουν προσέλθει και εκφράζουν εντόνως τις διαμαρτυρίες τους ενώ ενίοτε διαπληκτίζονται με άτομα της άλλης πτέρυγαςΈνταση όμως υπήρξε και μεταξύ συνεργάτη του Παύλου Πολάκη και του Λεωνίδα Μπεχράκη. Ο τελευταίος σε ανάρτηση του είχε γράψει ότι πάνω από τα 300 μέτρα είναι κότες, και ο συνεργάτης του κ. Πολάκη που θεώρησε ότι τον φωτογραφίζει του απάντησε σε έντονο ύφος λέγοντάς του «εγώ δεν είμαι αδερφή, δεν είμαι κότα, θα σου φάω το αυτί».

Με 2,5 ώρες καθυστέρηση ξεκίνησε η διαδικασία

Με καθυστέρηση 2,5 ωρών ξεκίνησε τελικά η Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Η καθυστέρηση προέκυψε γιατί τα μέλη που πρόσκεινται στον Στέφανο Κασσελάκη, παρότι ήταν στην αίθουσα αρνούνταν να παραλάβουν τα καρτελάκια τους προκειμένου να «μπλοκάρουν» την Συνεδρίαση. Στην Συνεδρίαση θα κατατεθεί πρόταση για αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από την κούρσα της ηγεσίας, λόγων των παλαιότερων δηλώσεών του περί «διαπλοκής του ΣΥΡΙΖΑ» και της άρνησής του να αποδεχθεί τις αποφάσεις των Οργάνων του κόμματος. Τελικά αφού ήλθαν με καθυστέρηση μέλη της πλειοψηφίας, η Συνεδρίαση άρχισε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι.


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ