Τι αλλαζει σε βραχυχρονιες μισθωσεις και κρουαζιερα

Τα κίνητρα για συγχωνεύσεις Επιχειρήσεων και τα μέτρα για τους αγρότες

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΜΠΕ

Κ. Χατζηδάκης: Επέκταση 1 δισ. στο πρόγραμμα Ηρακλής - Συμπληρωματικός προϋπολογισμός για αύξηση του ΠΔΕ κατά 900 εκατ. ***** ΕΟΠΥΥ: Θα κινηθεί δικαστικά για τη ζημιά από τα κυκλώματα εικονικών συνταγογραφήσεων. ***** Φαρμακοποιοί: Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι εμπλεκόμενοι στις εικονικές συνταγογραφήσεις. ***** ΚΕΔΕ: «Αδυνατούμε να συγχρηματοδοτήσουμε έργα εξοικονόμησης πόσιμου νερού». ***** Άδεια Ιδρύματος Ηλεκτρονικού Χρήματος για την EveryPay, μέλος του ομίλου Skroutz. ***** Ανάρτηση Ζελένσκι για την απόπειρα: «Η πολιτική βία δεν έχει θέση πουθενά». ***** Κρεμλίνο για τη φερόμενη απόπειρα κατά Τραμπ: Οι ΗΠΑ παίζουν με τη φωτιά και αυτό έχει συνέπειες.

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ - Επιτροπή Καταστατικού: «Φρένο» στην αλλαγή του ονόματος και στην κατάργηση της Πολιτικής Γραμματείας

Μ
ετά από αρκετές ώρες, ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή (6/9), στις 06:00 τα ξημερώματα η Συνεδρίαση της Επιτροπής Καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως προκύπτει, δεν πέρασαν τελικά στην εισήγηση της Επιτροπής όλες οι ριζικές αλλαγές που πρότεινε πρόσφατα ο Στέφανος Κασσελάκης, με σημαντικότερη αυτή της αλλαγής του ονόματος. 
Το ζήτημα αλλαγής του ονόματος συζητήθηκε, όμως δεν συμπεριλαμβάνεται η πρόταση για το «Συνασπισμός Σύγχρονης Αριστεράς».
Επίσης, στην εισήγηση της Επιτροπής δεν συμπεριλαμβάνεται η κατάργηση της Πολιτικής Γραμματείας που επίσης είχε προτείνει ο Πρόεδρος του κόμματος. Το όνομα της Κεντρικής Επιτροπής παραμένει το ίδιο, τα μέλη θα είναι 201 και θα εκλέγονται όλα. Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε προτείνει να μετονομαστεί σε Εθνική Επιτροπή, να έχει 151 μέλη και να συμμετέχουν ex officio οι Βουλευτές και οι Ευρωβουλευτές.
Επίσης, δεν πέρασε η πρόταση Κασσελάκη για την Επιτροπή Δεοντολογίας, όπου ουσιαστικά θα παρακάμπτονταν η απόφαση των άλλων Οργάνων, όπως πχ της Κ.Ε. για τον Σπίρτζη, σε περίπτωση διαγραφής.
Το κείμενο της εισήγησης θα μοιραστεί στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ενόψει της αυριανής Συνεδρίασης.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ