Τι αλλαζει σε βραχυχρονιες μισθωσεις και κρουαζιερα

Τα κίνητρα για συγχωνεύσεις Επιχειρήσεων και τα μέτρα για τους αγρότες

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΜΠΕ

Κ. Χατζηδάκης: Επέκταση 1 δισ. στο πρόγραμμα Ηρακλής - Συμπληρωματικός προϋπολογισμός για αύξηση του ΠΔΕ κατά 900 εκατ. ***** ΕΟΠΥΥ: Θα κινηθεί δικαστικά για τη ζημιά από τα κυκλώματα εικονικών συνταγογραφήσεων. ***** Φαρμακοποιοί: Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι εμπλεκόμενοι στις εικονικές συνταγογραφήσεις. ***** ΚΕΔΕ: «Αδυνατούμε να συγχρηματοδοτήσουμε έργα εξοικονόμησης πόσιμου νερού». ***** Άδεια Ιδρύματος Ηλεκτρονικού Χρήματος για την EveryPay, μέλος του ομίλου Skroutz. ***** Ανάρτηση Ζελένσκι για την απόπειρα: «Η πολιτική βία δεν έχει θέση πουθενά». ***** Κρεμλίνο για τη φερόμενη απόπειρα κατά Τραμπ: Οι ΗΠΑ παίζουν με τη φωτιά και αυτό έχει συνέπειες.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος - ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη κατέθεσαν οι «87»

Πρόταση μομφής κατά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, κατέθεσε εκ μέρους της ομάδας «87» ο Γιάννης Μπουλέκος, κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Η πρόταση μομφής συνοδεύεται από 100 υπογραφές. Ο κ. Μπουλέκος δήλωσε ότι κατατίθεται το αίτημα με βάση όσα προβλέπει το καταστατικό. 
Σημειώνεται ότι για να περάσει η πρόταση χρειάζεται το 50% και έναν του συνόλου των μελών της Κεντρικής Επιτροπής. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα οι «87» είχαν δημοσιοποιήσει κείμενο με 100 υπογραφές, με το οποίο ζητούσαν εκλογές.

Στο βήμα ανέβηκε και ο Παύλος Πολάκης, επισημαίνοντας από την πλευρά του ότι θέτει ζήτημα ηγεσίας. «Πίστεψα στον Στέφανο Κασσελάκη, άλλα έπεσα έξω. Δεν κάνει για Πρόεδρος» ανέφερε ο κ. Πολάκης, ενώ σημείωσε πως ο ίδιος θα είναι υποψήφιος αν γίνουν εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Βουλευτής Χανίων σημείωσε ότι στηρίζει την πρόταση μομφής των «87» και τους ζήτησε να μείνουν στο κόμμα. Αφού σημείωσε ότι θα διεκδικήσει την προεδρία, είπε πως ανεξάρτητα από την έκβαση, θα μείνει στο κόμμα.

Επίθεση Νέας Αριστεράς σε Κασσελάκη: Μετέτρεψε τον ΣΥΡΙΖΑ σε τραμπικό μόρφωμα και ριάλιτι σόου

Στις ευθείες βολές που εξαπέλυσε εναντίον τους o Στέφανος Κασσελάκης απάντησαν τα στελέχη που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκρότησαν τη Νέα Αριστερά. «Ο κύριος Κασσελάκης επιβεβαίωσε σήμερα ότι στα στελέχη που συγκρότησαν τη Νέα Αριστερά προσφέρθηκαν θέσεις, καρέκλες και αξιώματα. Η αποχώρηση από το κόμμα Κασελάκη δεν έγινε για τις καρέκλες λοιπόν αλλά επειδή ήταν πέρα από προφανής η πορεία εκφυλισμού, η μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε σε Τραμπικό μόρφωμα, η γελοιοποιηση, η απαξίωση και τελικά η συρρίκνωση», επισημαίνει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

«Σε έναν σχεδόν χρόνο ηγεσίας Κασελάκη, το κόμμα που κάποτε κυβέρνησε τη χώρα μετατράπηκε σε ριάλιτι σόου παραγωγής τοξικότητας, παραπολιτικής και αντιπολιτικής, προσφέροντας σίγουρα πολύ καλύτερες υπηρεσίες στον κ. Μητσοτακη από ότι αν είχε δεχτεί τελικά να γίνει Υπουργός του. Έναν χρόνο μετά επιβεβαιώνεται ότι ο κ. Κασελάκης και οι υποστηρικτές του είναι οι πραγματικοί υπονομευτές, όχι μόνο για το κόμμα τους αλλά για το σύνολο της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου», συμπληρώνει.

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ