ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΜΠΕ

Ιός του Δυτικού Νείλου: 27 θάνατοι και 180 κρούσματα από τις αρχές του 2024. ***** Κ. Μητσοτάκης - Ν. Χριστοδουλίδης: Συντονισμός για το Κυπριακό – «Πυλώνες σταθερότητας Ελλάδα και Κύπρος». ***** Κ. Μητσοτάκης: Στις 26 Σεπτεμβρίου η ομιλία του Πρωθυπουργού στον ΟΗΕ. ***** Γ. Γεραπετρίτης: Αναχωρεί για Νέα Υόρκη το Σάββατο - 40 συναντήσεις υψηλού επιπέδου στο πλαίσιο της Γ.Σ. του ΟΗΕ. ***** «Καρφιά» Κακλαμάνη κατά Χατζηδάκη για τα κόκκινα δάνεια - «Απρέπεια» του καταλογίζει. ***** Έξι ανήλικοι χτύπησαν συνομήλικό τους και βιντεοσκόπησαν την επίθεση.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Για τον Γεωργιάδη η διάλυση του ΕΣΥ είναι μια κανονικότητα

«''Ένα Κράτος δεν μπορεί να έχει παντού γιατρούς'', δήλωσε με κυνισμό ο Υπουργός διάλυσης της Υγείας με αφορμή τον θάνατο μιας γυναίκας, παραδεχόμενος ότι δε προτίθεται να κάνει τίποτα προκειμένου οι κάτοικοι των ορεινών, των νησιωτικών, των απομακρυσμένων περιοχών να έχουν ισότιμη μεταχείριση στην υγεία», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.
«Προφανώς για τον Άδωνι Γεωργιάδη οι θάνατοι λίγα μέτρα από περιφερειακά ιατρεία, οι διακομιδές στα Νοσοκομεία στις καρότσες αγροτικών, οι εξαντλητικές εφημερίες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού είναι μια κανονικότητα με την οποία όχι μόνο έχει συμφιλιωθεί αλλά την υπερασπίζεται κιόλας», προσθέτει. «Η δραστική αλλαγή πολιτικής για το ΕΣΥ αποδεικνύεται καθημερινά πως είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ