Στο ράφι το Κυπριακό - Συζήτηση στο «πόδι» μετά τη ψυχρολουσία Ερντογάν - Κυβερνητικές πηγές επιχείρησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά τη συνάντηση Ερντογάν - Μητσοτάκη στη Ν. Υόρκη. ***** Debate ΠΑΣΟΚ: Αιχμές, καρφιά και οι σκληρές κόντρες μεταξύ των έξι υποψηφίων. ***** Τριμερής Μητσοτάκη, Μακρόν, Χριστοδουλίδη: Μητσοτάκης, Μακρόν και Χριστοδουλίδης συζήτησαν για Μεσανατολικό, Great Sea Interconnector και MED9. ***** Λογαριασμοί ρεύματος: Έρχονται φθηνότερες χρεώσεις τον Οκτώβριο. ***** Το Ισραήλ σφυροκοπά τον Λίβανο για να «τελειώσει» τη Χεζμπολάχ - «Μακελειό» και «τριπλή τραγωδία» στη Μέση Ανατολή - Παγκόσμια ανησυχία για γενικευμένη ανάφλεξη. ***** Ο Ιμπραήμ Κουμπάισι επιβεβαίωσε η Χεζμπολάχ τον θάνατο του Διοικητή της μονάδας πυραύλων. ***** Έκτακτη σύγκληση του ΣΑ του ΟΗΕ για τη σύγκρουση Ισραήλ - Χεζμπολάχ ζητά η Γαλλία. ***** Έρευνα ProPuclica.org: Το Ισραήλ εμπόδισε σκόπιμα την ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα - Ο Άντονι Μπλίνκεν το απέκρυψε.

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Έπνιξε τη Φλόριντα η καταιγίδα Ντέμπι, τουλάχιστον τέσσερις νεκροί

Η τροπική καταιγίδα Ντέμπι, η οποία έπληξε χθες, Δευτέρα, το πρωί τη Φλόριντα με την ισχύ κυκλώνα, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους και υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει «καταστροφικές πλημμύρες» στις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες.
Ένας 13χρονος έχασε τη ζωή του από την πτώση δένδρου, το οποίο έπεσε πάνω στο τροχόσπιτο της οικογένειάς του στο Φάνινγκ Σπρινγκς, στο βορειοδυτικό τμήμα της Φλόριντα, εξήγησαν οι τοπικές Αρχές.
Άλλοι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Κομητεία Ντίξι, όταν ο οδηγός «έχασε τον έλεγχο εξαιτίας της κακοκαιρίας και του βρεγμένου οδοστρώματος», σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία. Ένας οδηγός ημιρυμουλκούμενου οχήματος έχασε επίσης τη ζωή του κοντά στην Τάμπα πέφτοντας σε ένα κανάλι.
Ο κυκλώνας Ντέμπι, ο οποίος εξασθένησε χθες, Δευτέρα, φθάνοντας στη Φλόριντα, σε τροπική καταιγίδα, μετακινήθηκε χθες το βράδυ προς την Τζόρτζια και αναμένεται στη συνέχεια να βγει στα ανοιχτά και μετά να πλησιάσει μεθαύριο, Πέμπτη, στη Νότια Καρολίνα, σύμφωνα με το αμερικανικό κέντρο για την παρακολούθηση των κυκλώνων (NHC). Αφού έφθασαν τα 120 χλμ/ώρα, οι άνεμοι της καταιγίδας έπνεαν χθες το βράδυ με ταχύτητα 75 χλμ/ώρα. Το NHC είχε προειδοποιήσει πως στα παράλια η στάθμη του νερού μπορεί να ανέβει κατά δύο μέτρα. «Οι επιπτώσεις από την Ντέμπι μόλις τώρα αρχίζουν και θα είναι αισθητές όλη την εβδομάδα σε ένα τμήμα της νοτιοανατολικής ακτής», προειδοποίησε ο Μάικλ Μπρέναν, ο Διευθυντής του NHC.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ