ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Κάλεσμα Ανδρουλάκη - Δούκα για συμμετοχή στις εκλογές της Κυριακής. ***** Επέστρεψαν στις Τράπεζες 19 δισ. καταθέσεις. ***** Έφυγε από τη ζωή η εφοπλίστρια Αθηνά Μαρτίνου - Ήταν από τις πρωτοπόρους της ναυτιλίας. ***** Ρύθμιση χρεών σε Δήμους και περιφέρειες σε έως 60 δόσεις. ***** Πυροσβεστική: ΕΔΕ και προανάκριση για τον θάνατο πυροσβέστη - Β. Κικίλιας: Βαθιά λύπη για τον χαμό του πυροσβέστη. ***** Χαστούκι Πούτιν στη Γερμανία του Σολτς - Δεν σηκώνει το τηλέφωνο στον Καγκελάριο.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Ν. Δένδιας: Δεν υπάρχει άλλη χώρα κατά της οποίας να έχει εκδοθεί απειλή πολέμου εάν ασκήσει νόμιμο δικαίωμά της

«Έστω και αν ο αέρας και τα νερά στο Αιγαίο είναι πιο ήρεμα, υπάρχει διεκδίκηση επί της χώρας, υπάρχει αμφισβήτηση των γεωγραφικών και των νομικών της συνόρων», τόνισε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας. «Υπάρχει η ισχύουσα απειλή πολέμου εναντίον της. Δεν γνωρίζω να υπάρχει άλλη χώρα στον πλανήτη κατά της οποίας να έχει εκδοθεί απειλή πολέμου και μάλιστα εάν ασκήσει νόμιμο δικαίωμά της. Δικαίωμα κατοχυρωμένο στις διεθνείς συνθήκες, στον Καταστατικό Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και στο ευρωπαϊκό κεκτημένο», πρόσθεσε.
Οι παραπάνω άμεση αναφορά στην Τουρκία του ΥΕΘΑ, έγινε στο πλαίσιο της επίσκεψής του, σήμερα Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, στο 308 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως (ΠΕΒ), στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ Αντώνιο Οικονόμου.


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ