ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πάνω από 160.000 πήγαν στις κάλπες μέχρι τις 16:10 - Μείωση 24,3% σε σχέση με τον πρώτο γύρο. ***** Ευάγγελος Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ ενωμένο να διατυπώνει προοδευτική εφαρμόσιμη πρόταση. ***** Διαμαντοπούλου: Προτεραιότητα έχει η πολιτική για την χώρα - Γερουλάνος: Αύριο ξεκινά νέα μέρα για το ΠΑΣΟΚ. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει τις επιθέσεις σε δημοσιογράφους έξω από την συνεδρίαση της Κ.Ε. ***** «Θερμή» υποδοχή στον Γεωργιάδη με παρατεταμένα γιουχαΐσματα στο Ηρώδειο. ***** Επανέρχεται από αύριο Δευτέρα ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας. ***** Ρωσία: Βόμβες μεγάλου βεληνεκούς έπληξαν μία περιοχή συγκέντρωσης ουκρανικών στρατιωτικών δυνάμεων. ***** Η Χαμάς ήθελε χτύπημα ανάλογο της 11ης Σεπτεμβρίου - Στόχευε και ουρανοξύστες στην «καρδιά» του Τελ Αβίβ. ***** «Απαράδεκτες» οι ισραηλινές επιθέσεις κατά των κυανόκρανων του ΟΗΕ είπε η Μελόνι στον Νετανιάχου. ***** Ντόναλντ Τραμπ: «Φοβάμαι ότι σε 3 - 4 μήνες θα έχουμε τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Η κεντρική ομιλία του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη στο Σύνταγμα




Σύνταγμα: Αγκαλιές, θερμές χειραψίες και selfies έδιναν και έπαιρναν, με τον Αλέξη Τσίπρα να συνομιλεί με αρκετό κόσμο που έσπευσε να του σφίξει το χέρι

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ