ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Reuters: «Κανένας επιζών» - Βρέθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού Προέδρου Ραϊσί - Έκτακτη συνεδρίαση της Ιρανικής Κυβέρνησης από την πρώτη στιγμή. ***** «Άλωσαν» τον Λευκό Πύργο χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ: Γλέντι μέχρι το ξημέρωμα στη Θεσσαλονίκη. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Σε Περαία Θεσσαλονίκης και Βέροια ο Στέφανος Κασσελάκης. ***** Ν. Ανδρουλάκης: Συνάντηση με το σωματείο αυτοαπασχολούμενων διανομέων Θεσσαλονίκης. ***** Εφορία: «Φορολογικό ξυπνητήρι» για όσους έχουν ρυθμίσεις - Έρχεται τον Ιούνιο.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Αγωγή Δημητριάδη στον Ευρωβουλευτή Αρβανίτη για αναφορά στο σκάνδαλο των υποκλοπών

Α
γωγή
στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Κώστα Αρβανίτη επέδωσε ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού και βασικός εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο των υποκλοπών Γρηγόρης Δημητριάδης, ζητώντας να καταβάλει 300.000 ευρώ για δήλωση που τόνιζε ότι φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο των υποκλοπών, όπως κατήγγειλε ο Ευρωβουλευτής.
Όπως τόνισε σε ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης: «Εύχομαι να συνταχθεί κι εκείνος με την άποψή μου ότι πρέπει να γίνει έρευνα για το ζήτημα και ότι η αναζήτηση της αλήθειας αλλά και των ευθυνών των πολιτικών προσώπων αποτελεί συστατικό στοιχείο της Δημοκρατίας».
Παράλληλα ο Κώστας Αρβανίτης πρόσθεσε ότι «κατά τα αλλά ούτε θα τρομάξουμε, ούτε θα υποστείλουμε τον έλεγχο και την ανάγκη λογοδοσίας στην οποία οφείλουν να υποβάλλονται και δημοσίως τα πολιτικά πρόσωπα. Διότι μόνο έτσι ενισχύεται το δημοκρατικό πολίτευμα και ενθαρρύνεται η συμμετοχή των πολιτών».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ