ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Σύγκρουση Ισραήλ - Ιράν: «Πάγωσε» τα σχέδια για αντίποινα ο Νετανιάχου, μετά το τηλεφώνημα με Μπάιντεν. ***** Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Καταδικάζει την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Ζητεί να αποφευχθεί κλιμάκωση. ***** Επιβολή νέων κυρώσεων από την Ε.Ε. στο Ιράν - Έκκληση να αποφευχθεί η κλιμάκωση.

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Τον δρόμο μας δείχνει ο Κολοκοτρώνης

Δεν μας χωρίζουν πολλές εβδομάδες που θα κληθούν οι πολίτες αυτής της χώρας να εκλέξουν νέα Κυβέρνηση. Ο κ. Μητσοτάκης μας μίλαγε το 2019, για καλές δουλειές και για καλούς μισθούς. Άντ΄ αυτού, μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και του επιτελικού του Κράτουςοι «νοικοκυραίοι» έγιναν ζητιάνοι, ζώντας με τα pass και τα καλάθια της νοικοκυράς.



Και για την μείωση των φόρων που υποσχέθηκε ο κ. Μητσοτάκης, αφορά μόνο τους πολύ πλούσιους που μπορούν να μεταβιβάσουν στα παιδιά τους, την ακίνητη περιουσία τους αφορολόγητη μέχρι 800.000 ευρώ, ανά γονέα. Πόσοι Έλληνες άραγε υπάρχουν που έχουν τέτοιες μεγάλες περιουσίες; Μόνο οι Έλληνες ολιγάρχες που γι΄ αυτούς εργάζεται ο κ. Μητσοτάκης!

Τι να πρωτοθυμηθούμε από τα έργα και τις ημέρες της παρούσας Κυβέρνησης:  

Για το το Μάτι υποσχέθηκε ότι θα γίνει πολύ καλύτερο, αλλά όχι μόνο καλύτερο δεν έγινε, παραμένει με πολλά προβλήματα! Το επιτελικό Κράτος του κ. Μητσοτάκη παρενέβει στην απόφαση του Δικαστηρίου για αποζημίωση καμένης γυναίκας, ύψους 300.000 ευρώ, με τους Δικηγόρους του να υποστηρίζουν ότι ήταν ακραίο φυσικό γεγονός και, ότι οι κάτοικοι του Ματιού δεν μπήκαν στον ιστότοπο της Πολιτικής Προστασίας για να ενημερωθούν! 


Να θυμίσουμε τις φωτιές σε Αττική και Εύβοια




Να θυμίσουμε την περίοδο του Covid-19 και την κατάρρευση του ΕΣΥ, που στη συνέχεια πέρασαν ή περνούν στους μεγαλο-κλινικάρχες, με τελικό απολογισμό τους 34.000 θανάτους!



Και ως επίλογος όλων αυτών, ήρθε και η τραγωδία των Τεμπών με 57 θανάτους νέων ανθρώπων.




Και βεβαίως ας μην ξεχνάμε τις υποκλοπές, αλλά και τις εκθέσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του Ινστιτούτου V-Dem για ΕλλάδαΕμείς φυσικά, δεν θα πούμε στους πολίτες αυτής της χώρας ποιους θα ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές. Το παρελθόν όμως δείχνει το μέλλον, όπως μας δείχνει τον δρόμο και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, που είναι η αξιοπρέπεια η υπερηφάνεια και ο πατριωτισμός! Αν νοιώθεις υπερηφάνεια για τους προγόνους σου, μη στερήσεις αυτήν τη δυνατότητα και από τους απογόνους σου, έλεγε ο ΚικέρωνΕίναι αλήθεια ότι σύμφωνα και με τις ποιο πάνω εκθέσεις, έχουμε χάσει όλα αυτά ως Έλληνες και, ας το λάβουν σοβαρά υπόψη τους, τα κόμματα της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης.....

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ