ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ράφα: Το Ισραήλ βομβάρδισε δύο συνοικίες. ***** Παλαιστινιακή Αρχή: Καλεί τις ΗΠΑ να εμποδίσουν την εισβολή στη Ράφα- Επικοινωνία Μπάιντεν-Νετανιάχου. ***** Γαλλία: «Όχι» σε ισραηλινή επίθεση στη Ράφα. ***** Μ. Κεφαλογιάννης: Σαθρή και έωλη η κατηγορία των Αλβανών για Μπελέρη. ***** Φωτιά σε δασική έκταση κοντά στον οικισμό Προσύμνη Αργολίδας. ***** Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων - Αυξημένη η κίνηση στα διόδια των Μαλγάρων. ***** Υπό ρωσική κατάληψη ακόμη δύο χωριά σε Χάρκοβο και Ντονέτσκ - Τα «απελευθερώσαμε» λένε οι Ρώσοι.

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

COVID-19: 394 νέα κρούσματα - 20 οι νεκροί και 301 οι διασωληνωμένοι

Ε
ΟΔΥ
: Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 394, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 418.095 (ημερήσια μεταβολή +0,1%), εκ των οποίων 51,2% άνδρες. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 20, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.534 θάνατοι.Το 95,2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. 
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 301 (64,5% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη. To 85,7% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. 
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ