ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Συναγερμός για τον παρβοϊό μετά τον θάνατο 3χρονης: Συρροή κρουσμάτων στο ίδιο νηπιαγωγείο. ***** Νέα Ερυθραία: Τροχαίο με νεκρό έναν 22χρονο μοτοσυκλετιστή. ***** Στη Βόρεια Ελλάδα Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας - Στην Κρήτη ο Χαρίτσης. ***** «Ψηφιακό σχολείο» για τους μαθητές ακριτικών περιοχών - Ξεκινά πιλοτικά με δύο μαθήματα. ***** ΟΟΣΑ: Σταθερή η ανεργία - Μειώθηκε αλλά παραμένει 3η υψηλότερη στην Ελλάδα. ***** Ράφα: 13 ΥΠΕΞ καλούν το Ισραήλ να μην προχωρήσει σε ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση.

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Ηλιόπουλος: Να σταματήσει να κρύβεται η Κυβέρνηση στο αίτημα για άνοιγμα της εστίασης

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος επισημαίνει ότι «από χθες η Κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που έκανε τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και μια σειρά από επιστήμονες, για άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους με αυστηρά πρωτόκολλα» και σημειώνει ότι «μία πρόταση που συμβάλλει στην αποτροπή του συνωστισμού σε υπαίθριους χώρους». Όπως υπογραμμίζει στη δήλωσή του ο κ. Ηλιόπουλος: «Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να στοχοποιεί τους πολίτες για τη δική του αποτυχία. Η κοινωνία δικαίως έχει χάσει και την εμπιστοσύνη και την υπομονή της» και προσθέτει: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει χάσει τον έλεγχο και προσπαθεί να το κρύψει μέσα από την αδιαφάνεια στη λήψη αποφάσεων».

Η δήλωση του κ. Ηλιόπουλου

«Από χθες η Κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που έκανε τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και μια σειρά από επιστήμονες, για άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους με αυστηρά πρωτόκολλα. Μία πρόταση που συμβάλλει στην αποτροπή του συνωστισμού σε υπαίθριους χώρους. Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να στοχοποιεί τους πολίτες για τη δική του αποτυχία.
Η κοινωνία δικαίως έχει χάσει και την εμπιστοσύνη και την υπομονή της. Οι θυσίες όλων μας εδώ και έξι μήνες έχουν πάει χαμένες, από μία Κυβέρνηση που δεν ενίσχυσε το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και δεν έκανε τίποτα για τις εστίες υπερμετάδοσης. Ο κ. Μητσοτάκης έχει χάσει τον έλεγχο και προσπαθεί να το κρύψει μέσα από την αδιαφάνεια στη λήψη αποφάσεων».

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ