ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μεγάλη Παρασκευή: Η κορύφωση του Θείου Δράματος. ***** Στέφανος Κασσελάκης - Κέρκυρα: Παρακολούθησε την πρόβα της Φιλαρμονικής - Θερμή υποδοχή των κατοίκων. ***** Μάγδα Φύσσα για Μιχαλολιάκο: Ξαναμαχαιρώνουν τον Παύλο με την απόφαση για αποφυλάκιση. ***** Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Ερυθρόλευκο πάρτι και μία ανάσα από τον τελικό του Conference League. ***** Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός 88 - 95 - Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Παναθηναϊκός και τώρα ΟΑΚΑ.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Στις 25 Ιανουαρίου ξεκινούν οι διερευνητικές με Τουρκία

Σ
τις 25 Ιανουαρίου στην Κωνσταντινούπολη θα λάβει χώρα ο 61ος γύρος των διερευνητικών επαφών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, ανακοίνωσε το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.
Όπως ανέφεραν διπλωματικές πηγές, η τουρκική πλευρά επικοινώνησε με την ελληνική και πρότεινε η διεξαγωγή του 61ου γύρου των διερευνητικών επαφών να λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη στις 25 Ιανουαρίου. Η ελληνική πλευρά αποδέχθηκε την πρόσκληση.



Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Πορτογαλία, όπου βρίσκεται, απαντώντας σε ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου με τον Πρωθυπουργό της χώρας Αντόνιο Κόστα είπε ότι η Ελλάδα θα προσέλθει στις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία, όταν οριστικοποιηθεί η ημερομηνία, ακολουθώντας και τις κατευθύνσεις που έδωσε το ίδιο το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, «που δεν είναι άλλες από το να ξεκινήσουμε από εκεί που σταματήσαμε τον Μάρτιο του 2016, και να κάνουμε πρόοδο στο ζήτημα του καθορισμού των θαλάσσιων ζωνών στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο».
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ