ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Reuters: «Κανένας επιζών» - Βρέθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού Προέδρου Ραϊσί - Έκτακτη συνεδρίαση της Ιρανικής Κυβέρνησης από την πρώτη στιγμή. ***** «Άλωσαν» τον Λευκό Πύργο χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ: Γλέντι μέχρι το ξημέρωμα στη Θεσσαλονίκη. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Σε Περαία Θεσσαλονίκης και Βέροια ο Στέφανος Κασσελάκης. ***** Ν. Ανδρουλάκης: Συνάντηση με το σωματείο αυτοαπασχολούμενων διανομέων Θεσσαλονίκης. ***** Εφορία: «Φορολογικό ξυπνητήρι» για όσους έχουν ρυθμίσεις - Έρχεται τον Ιούνιο.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα αποχαιρετά το μεγάλο της φίλο Ζισκάρ Ντ' Εστέν

Με ευγνωμοσύνη και συγκίνηση η Ελλάδα αποχαιρετά το μεγάλο της φίλο Βαλερί Ζισκάρ Ντ' Εστέν, σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του για το θάνατο του Γάλλου πολιτικού. 
«Με το αεροπλάνο του επέστρεψε η Δημοκρατία στη χώρα μας. Και με τη στήριξή του εντάχθηκε στην ευρωπαϊκή οικογένεια», συμπληρώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Με ευγνωμοσύνη και συγκίνηση η Ελλάδα αποχαιρετά τον μεγάλο της φίλο Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν.

Δένδιας για Ζισκάρ Ντ’ Εστέν: Θα τον θυμόμαστε ως έναν σταθερό φίλο της Ελλάδας

Μήνυμα για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Γαλλίας Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας«Ο Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν ήταν μία εξέχουσα προσωπικότητα της Γαλλίας και της Ευρώπης», ανέφερε ο κ. Δένδιας. «Θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν σταθερό φίλο της Ελλάδας σε κρίσιμες στιγμές και μεγάλο υποστηρικτή των ευρωπαϊκών αξιών».

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ