ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Νέες δημοσκοπήσεις φέρνουν σταθερά τον ΣΥΡΙΖΑ στη δεύτερη θέση, αφήνοντας αρκετά πίσω του, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ - «Αγωστος Χ» η αποχή. ***** Έξι σεισμοί στην περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής τα ξημερώματα, με τον μεγαλύτερο να έχει μέγεθος 2,4 Ρίχτερ, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο. ***** Απεργία ΑΔΕΔΥ σήμερα Τρίτη 14/5 - Τρίωρες στάσεις εργασίας της ΟΛΜΕ στις 22 Μαΐου. ***** Ταύρος: Άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μετά από φωτιά σε διαμέρισμα. ***** Στέιτ Ντιπάρτμεντ για συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Ενθαρρύνουμε την επίλυση των διαφορών σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. ***** ΟΗΕ: Η ειδική απεσταλμένη του Γ.Γ. θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο. ***** ΗΠΑ: Δεν «βλέπουν» γενοκτονία στη Γάζα - Ζητά από το Ισραήλ περισσότερες πράξεις για την προστασία των αμάχων. ***** Ρωσία: Εκτροχιάστηκε εμπορική αμαξοστοιχία - «Σαμποτάζ» βλέπουν τα ΜΜΕ.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Αντίδραση ΥΠΕΞ Τουρκίας για τη συνάντηση Μητσοτάκη - Σίσι - Αναστασιάδη

Α
νακοίνωση με την οποία απορρίπτει την κοινή δήλωση Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου εξέδωσε το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών. 
Σε αυτήν αναφέρει χαρακτηριστικά: «Απορρίπτουμε πλήρως τη δήλωση η οποία δημοσιεύτηκε στο τέλος της τριμερούς Ελλάδας, Ελληνοκυπριακής Διοίκησης (Κυπριακή Δημοκρατία) και Αιγύπτου και περιέχει αβάσιμες κατηγορίες και ισχυρισμούς εναντίον της χώρας μας, όπως είναι συνηθισμένο και από προηγούμενες συναντήσεις αυτών των τριών. 
»Το γεγονός ότι οι δηλώσεις που δημοσιεύονται από αυτό το δημιούργημα των τριών, το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει σαν στόχο την υποστήριξη της ειρήνης και της σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, στοχεύει τη χώρα μας κάθε φορά και αποκαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις αυτών των χωρών. Η πραγματική συνεργασία στην Ανατολική Μεσόγειο μπορεί να επιτευχθεί μόνο με μια συνολική προσέγγιση που περιλαμβάνει όλες τις παράκτιες χώρες συμπεριλαμβανομένων και των Τουρκοκυπρίων.
»Εάν οι χώρες που δημιουργούν τα προβλήματα στην περιοχή δεν αλλάξουν τις μαξιμαλιστικές και εχθρικές πολιτικές τους, δεν μπορούν να είναι μέρος της επίλυσης των προβλημάτων. Θα συνεχίσουμε αποφασιστικά να προστατεύουμε τόσο τα δικαιώματά μας όσο και τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων στην Ανατολική Μεσόγειο». 
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ