ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Συνταξιούχοι: Κεφαλικός φόρος και στην Υγεία - Επιβάρυνση 1 έως 3 ευρώ ανά εξέταση. ***** Politico: Τουρκία και Ελλάδα κομβικές για την πώληση του ρωσικού πετρελαίου. ***** Ο Φίτσο ανέκτησε τις αισθήσεις του μετά από πολύωρο χειρουργείο - «Διαφωνούσα με τις πολιτικές της Κυβέρνησης Φίτσο» ήταν τα πρώτα λόγια του δράστη.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Ν. Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εγκληματεί, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο

«Έξι μήνες η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει εγκαταλείψει τα Νοσοκομεία, τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής της μάχης, την άμυνα της κοινωνίας έναντι της πανδημίας», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, ασκώντας έντονη κριτική στο γεγονός ότι «αυτοθαυμάζεται και δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό της», ενώ «δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο».

Ο Ν. Ηλιόπουλος υπογραμμίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία απαιτεί τώρα «άμεση επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ, διεξαγωγή μαζικών τεστ με δημόσια κάλυψη, εμπλοκή των δομών πρωτοβάθμιας υγείας, ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

«Έξι μήνες η Κυβέρνηση Μητσοτάκη αυτοθαυμάζεται και δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό της. Έξι μήνες που έχει εγκαταλείψει τα νοσοκομεία, τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής της μάχης, την άμυνα της κοινωνίας έναντι της πανδημίας. Η Κυβέρνηση εγκληματεί. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. 

Απαιτούμε τώρα:
  • Άμεση επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ
  • Διεξαγωγή μαζικών τεστ με δημόσια κάλυψη
  • Εμπλοκή των δομών πρωτοβάθμιας υγείας
  • Ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ