ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Μητσοτάκης: «Βήμα-βήμα οι υποδομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας βελτιώνονται». ***** ΣΥΡΙΖΑ: Μηνύματα αισιοδοξίας από δημοσκοπήσεις και περιοδείες. ***** ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Επέλεξε να στοχοποιήσει με ψέματα για μια ακόμη φορά τον Κασσελάκη. ***** Ο Κασσελάκης μπήκε στα γραφεία της Ν.Δ. στο Κιλκίς. ***** Στ. Κασσελάκης: « Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να είναι ο ίδιος με τον ΣΥΡΙΖΑ του 2015». ***** Νίκος Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες είναι όμηροι και ευάλωτοι στην κλιματική αλλαγή».

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Στ. Πέτσας: Διάγγελμα Μητσοτάκη το απόγευμα για τον κορονοϊο

Τηλεοπτικό μήνυμα στους πολίτες θα απευθύνει σήμερα στις 18:00 το απόγευμα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος ΜητσοτάκηςΌπως ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας ο Πρωθυπουργός θα απευθύνει μήνυμα στους πολίτες για τον κοροναϊό λέγοντας μόνο ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα αναφερθεί σε νέα μέτρα, ούτε σε lockdown.

Εν τω μεταξύ, «θερίζει» τη χώρα ο κοροναϊός και ειδικά τις τελευταίες ώρες καταγράφηκαν έξι νέοι θάνατοι με το σύνολο των νεκρών να φτάνει τους 363. Την ίδια στιγμή, οι ειδικοί ζητούν να ληφθούν μέτρα άμεσα προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού στην Αττική καθώς υπάρχει φόβος από ενδεχόμενη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων.

Η Καθηγήτρια Επιδημιολογίας Αθηνά Λινού μιλώντας στον Ρ/Σ ΘΕΜΑ 104,6 την ώρα που ο αριθμός των νεκρών από κοροναϊό συνεχώς αυξάνεται αναφέρει ότι «αν δεν προλάβουμε να αναστρέψουμε την πανδημία, μετά η αντιμετώπιση θα είναι πάρα πολύ δύσκολη και για μερικούς θα είναι αδύνατη» και ανέφερε ότι για τη λήψη επιπλέον μέτρων δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αριθμητικά, αλλά «πρέπει η πολιτεία και οι πολίτες να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, με συναινέσει και αισιοδοξία για να αναστρέψουμε την κατάσταση». Η Καθηγήτρια, επιπλέον, επεσήμανε ότι πρέπει «να προσπαθήσουμε άμεσα και να μην περιμένουμε την άλλη Δευτέρα για να λάβουμε μέτρα» και πρόσθεσε ότι «πρέπει να λάβουμε μέτρα σήμερα».

Είμαστε σε κρίσιμη φάση - Ανάγκη για αυστηρή τήρηση των μέτρων

«Είμαστε σε κρίσιμη φάση για τον κοροναϊό αλλά χάρη στα μέτρα που έχουμε λάβει αλλά και εξαιτίας της ατομικής ευθύνης των πολιτών, η Ελλάδα τα καταφέρνει καλύτερα σε αριθμό κρουσμάτων και θανάτων σε σχέση με άλλες χώρες», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Ο κ. Πέτσας υπογράμμισε ότι η στρατηγική της χώρας είναι αποτελεσματική και καθορίζεται από την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων.

«Παίρνουμε πρόσθετα μέτρα όποτε είναι αναγκαίο. Τα κρούσματα έχουν σταθεροποιηθεί με τα περισσότερα να καταγράφονται στην Ατττική» σημείωσε για να προσθέσει: «Τηρούμε τις συστάσεις των ειδικών για να αποφύγουμε σκληρότερα μέτρα» σημείωσε τονίζοντας ότι είναι μεγάλης σημασίας η χρήση μάσκας ειδικά στα ΜΜΕΠροανήγγειλε επίσης αύξηση των δρομολογίων και αύξηση του στόλου των Λεωφορείων.

Η διπλωματική προσέγγιση της Ελλάδας απέδωσε

Η προσέγγιση της Κυβέρνησης σε επιχειρησιακό και διπλωματικό επίπεδο απέδωσε τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ότι αφορά τα ελληνοτουρκικά και την έναρξη των διερευνητικών επαφώνΗ Ελλάδα προσέρχεται στις διερευνητικές επαφές έχοντας ήδη υπογράψει διεθνώς νόμιμες συμφωνίες για την ΑΟΖ με την Ιταλία και Αίγυπτο υπογράμμισε ο κ. Πέτσας και σημείωσε ότι από την πρώτη στιγμή η Κυβέρνηση δήλωσε ότι η χώρα είναι έτοιμη για διάλογο με την Τουρκία όχι όμως υπό καθεστώς εκβιασμών και απειλώνΔιευκρίνισε παράλληλα ότι μοναδικό αντικείμενο συζήτησης με την Τουρκία είναι η οριοθέτηση της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας.

Ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι όπως τόνισε και χτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη του ΕΛΚ χρειάζεται συνέπεια και συνέχεια από Τουρκία στην κατεύθυνση της αποκλιμάκωσης.
Ενώ πρόσθεσε ότι παράλληλα υπάρχει έτοιμος κατάλογος κυρώσεων αν η Τουρκία επιμείνει σε μονομερείς ενέργειες.

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ