ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Θέματα κυριαρχίας δεν μπορούν να τεθούν στο τραπέζι διαμηνύει ο Γ. Γεραπετρίτης. ***** Ραφήνα: Ληστές τραυμάτισαν 93χρονη και 67χρονη. ***** Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος σε ηλικία 91 χρόνων.

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Κ. Μητσοτάκης: Η πιο εμβληματική επένδυση αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα


«Είναι ενθαρρυντικό ότι σε ένα περιβάλλον οικονομικής δυστοκίας η πιο εμβληματική επένδυση στη χώρα ξεκινάει σήμερα να γίνεται πραγματικότητα» δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή έναρξης των πρόδρομων εργασιών στο Ελληνικό.

«Σήμερα βάζουμε τα θεμέλια για την επένδυση στο Ελληνικό... Τραβάμε μια γραμμή με το χθες και ξεκινάμε ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον» τόνισε ο Πρωθυπουργός, επισημαίνοντας πως «ο χώρος αυτός θα γίνει κυψέλη ανάπτυξης και στην πλήρη του ανάπτυξη θα δημιουργήσει 80.000 θέσεις εργασίας, εκ των οποίων 10.000 στη φάση της κατασκευής»Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως πρόκειται για «ένα έργο σύγχρονο και οικολογικό και φιλικό στο περιβάλλον, το οποίο συμβολίζει την νέα Ελλάδα όπως όλοι την οραματιζόμαστε». 

Σημείωσε ακόμη πως «δεν ήταν εύκολο να φτάσουμε στο σημείο που είμαστε σήμερα» κάνοντας λόγο για «παθογένειες του παρελθόντος», για «αγκυλώσεις που κληρονομήσαμε από το παρελθόν» αλλά και για «σύγκρουση δύο διαφορετικών αντιλήψεων», την αντίληψη της αδράνειας και την αντίληψη της ανάπτυξης. «Σήμερα κάνουμε μία αρχή, έχουμε πολύ δρόμο» συνέχισε ο Πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως «είναι ένα έργο μακράς πνοής και μπορεί να χρειαστεί και μια δεκαετία για την πλήρη ανάπτυξή του».



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ