ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Είναι νεκρός ο Πρόεδρος του Ιράν, σύμφωνα με ιρανικά μέσα. ***** Ρώσοι αναλυτές: Εκφράζουν φόβους για εμφύλιο στο Ιράν. ***** Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα έχει τριπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης σε σχέση με την Ευρωζώνη. ***** «Κοροϊδία» και «παρωδία» η επιστολή Μητσοτάκη για την ακρίβεια, καταγγέλλει η Αντιπολίτευση. ***** Κασσελάκης: Εσείς στη λίστα αναμονής, άλλοι στη λίστα εκλεκτών - «Για τον πρωθυπουργό είστε πλέμπα». ***** Γεραπετρίτης: Θα βαδίσουμε βήμα βήμα στον ελληνοτουρκικό διάλογο - Καταγράφουμε τις διαφωνίες μας. ***** Κασσελάκης: Προϋπόθεση ελληνοτουρκικής φιλίας η αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων. ***** Ανδρουλάκης: Ο αγώνας για αναγνώριση της Γενοκτονίας σε βάρος όλων των χριστιανικών πληθυσμών συνεχίζεται. ***** Νέα Αριστερά για Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων: Θυμόμαστε και τιμούμε τους νεκρούς. ***** Προκλητικός Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων: «Σαν σήμερα ανάψαμε τον πυρσό της ανεξαρτησίας».

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Αναλήψεις μετρητών από ταμεία... Σούπερ Μάρκετ

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις για την είσοδο της γερμανικής via fintech στην ελληνική αγορά.
Η γερμανική εταιρεία, που πρόσφατα άντλησε σημαντικά κεφάλαια με την είσοδο στρατηγικού επενδυτή, δραστηριοποιείται σε έναν ενδιαφέρον τομέα: Στα συστήματα που υποστηρίζουν τραπεζικές συναλλαγές χωρίς να έχει κάποιος τη χρεωστική του κάρτα.
Έτσι κάποιος μπορεί να πραγματοποιήσει μια κατάθεση ή μια ανάληψη από το λογαριασμό του στην τράπεζα, χωρίς να πάει σε υποκατάστημα ή σε ΑΤΜ, αλλά από το ταμείο ενός συνεργαζόμενου Σουπερμάρκετ ή μια άλλης αλυσίδας λιανικής.
Στην ουσία, οι τράπεζες μπορούν να παρέχουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα ανάληψης κατά τη διάρκεια των αγορών, χωρίς να χρησιμοποιούν χρεωστικές ή άλλες κάρτες.
Το δίκτυο της via fintech, στις αγορές που δραστηριοποιείται, αριθμεί σήμερα 16.000 σημεία από τα οποία κάποιος μπορεί να σηκώσει χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό ή να καταθέσει.
euro2day.gr
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ