ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Αργοσαρωνικός: Προβλήματα σε δρομολόγια ταχυπλόων λόγω ανέμων. ***** Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο Κασσελάκης - «Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά». ***** Στην Κρήτη το πυρηνοκίνητο γαλλικό Αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκολ». ***** Ρόδος: Σύλληψη για παράνομο εμπόριο πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων. ***** Κόρινθος: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για κλοπές και σε Αργολίδα και Αττική. ***** Εκρηκτικές ανατιμήσεις στην Τουρκία: Στο 70% επέστρεψε ο πληθωρισμός.

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Βρούτσης: Στις 9/7 250.000 συνταξιούχοι θα πάρουν αναδρομικά 8μηνων των επικουρικών

Στις 9 Ιουλίου θα καταβληθούν σε περίπου 250.000 συνταξιούχους τα αναδρομικά 8 μηνών των επικουρικών συντάξεων ανακοίνωσε σήμερα μέσω του ΣΚΑΙ  ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης ΒρούτσηςΕπίσης μέσα στον Ιούλιο θα γίνει η πλήρης εφαρμογή και υλοποίηση της ψηφιακής σύνταξης "ΑΤΛΑΣ" . Ο κ. Βρούτσης ανέφερε, ότι έχουν εκδοθεί οι πρώτες 840 ψηφιακές συντάξεις, αλλά δεν έχουν απονεμηθεί για λογούς αξιολόγησης. 
Ανακοίνωσε επίσης ότι στο τέλος Ιουλίου για πρώτη φορά θα πληρωθούν μαζί κύριες και επικουρικές συντάξειςΕκτίμησε παράλληλα ότι τον Σεπτέμβριο θα αποκατασταθεί στους συνταξιούχους εργαζόμενους η νέα σύνταξη με αναδρομικά από 1η Μαρτίου και μετά. 
Επιπλέον όπως δήλωσε ο κ. Βρούτσης για τον Σεπτέμβριο προγραμματίζεται να δοθεί η νέα κύρια σύνταξη για εργαζόμενους με 30 χρόνια και μια ημέρα ενώ τον Οκτώβριο θα πληρωθούν αναδρομικά 12 μηνών στους συνταξιούχους που θα πάρουν την νέα κύρια σύνταξη
Σε ότι αφορά τα 534 ευρώ ανέφερε ότι την Παρασκευή θα πληρωθούν 7.000 εργαζόμενοι που είχαν λάθη στις αιτήσεις τους και πως θα ανοίξει η πλατφόρμα ώστε επιχειρήσεις και λογιστές να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις.
skai.gr
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ