ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΗΠΑ: Πάνω από 100 συλλήψεις μετά την εκκένωση του καταυλισμού στο UCLA. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητική η απόφαση για υφ’ όρον αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου - Κασσελάκης κατά Μητσοτάκη: Ο Πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. ***** Μιλένα Αποστολάκη: Εύλογοι προβληματισμοί για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου. ***** Νέα Αριστερά: Προκλητική και απαράδεκτη η αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου. ***** Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: «Προσβολή στα θύματα της Χρυσής Αυγής» - Οργή της οικογένειας Φύσσα. ***** Τρίκαλα Κορινθίας: Έντονο χαλάζι άσπρισε τα πάντα - Καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες. ***** Κορονοϊός: Εννέα διασωληνωμένοι και ένας νέος θάνατος - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης.

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Χουλουσί Ακάρ: Οι παρενοχλήσεις στο Αιγαίο είναι σοβαρή πρόκληση και προβοκάτσια

Σε νέο παραλήρημα κατά της Ελλάδας προχωρούν μέλη της τουρκικής Κυβέρνησης, με τον Υπουργό Εξωτερικών, να δίνει τη σκυτάλη των προκλήσεων στον Υπουργό Άμυνας της γειτονικής χώρας. Έτσι, λίγη ώρα αφότου ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου απείλησε ανοιχτά τη χώρα μας με νέο προσφυγικό κύμα όταν τελειώσει η πανδημία του κοροναϊού, ο Χουλουσί Ακάρ ισχυρίζεται πως οι προκλήσεις στο Αιγαίο από την Ελλάδα, αποτελούν σοβαρή πρόκληση και προβοκάτσια. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια ομιλίας του στη Ναυτική βάση της Αλεξανδρέττας (Ιskenderun) Τουρκίας δήλωσε πως «οι παρενοχλήσεις στο Αιγαίο είναι σοβαρή πρόκληση, και προβοκάτσια. Αυτό δεν έχει κανένα όφελος γι᾽ αυτούς».

Στην ομιλία του στην φρεγάτα Μπαρμπαρός ο Ακάρ ανέφερε πως «παρά τις προσπάθειες για σχέσεις καλής γειτονίας και παρά την υπομονή μας, δεν υπάρχει καμία εξήγηση για τις παρενοχλήσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στο Αιγαίο. Αυτές είναι σοβαρή πρόκληση και προβοκάτσια» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Νωρίτερα, ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό δίκτυο της DIM TV της γειτονικής χώρας, και αναφερόμενος στο προσφυγικό ζήτημα υποστήριξε πως μετά το τέλος της πανδημίας πάλι θα υπάρχει μεταναστευτικό κύμα προς την Ελλάδα.
«Στο προσφυγικό υπήρχαν πρόσφυγες που πήγαν στα σύνορα με την Ελλάδα. Λόγω της πανδημίας αυτό σταμάτησε. Δεν το λέω ως απειλή, όμως μετά την πανδημία οπωσδήποτε πάλι οι πρόσφυγες θα θελήσουν να φύγουν και να πάνε εκεί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, ο Τσαβούσογλου αφού ανέφερε πως το προσφυγικό είναι ένα κοινό ζήτημα με την Ε.Ε ανέφερε πως θα πρέπει να επικαιροποιηθεί τη συμφωνία της τελωνειακής ένωσης, και να απελευθερωθεί η βίζα προς τους Τούρκους πολίτες και ζήτησε περισσότερη συνεργασία στον τομέα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας. «Εμείς στείλαμε το εξής μήνυμα πως με αφορμή την πανδημία αν πείτε πως δεν χρειαζόμαστε την Τουρκία τότε να ξέρετε πως η πανδημία θα τελειώσει όμως το προσφυγικό ζήτημα θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Τότε σας παρακαλώ τότε να μην χτυπήσετε την πόρτα μας. Στόχος μας είναι η καλή συνεργασία και βεβαία μια συνεργασία που όλοι θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους» είπε χαρακτηριστικά.



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ