ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης: Ευχαριστώ τον Γεωργιάδη που με χαρακτήρισε «μάπα» - Δείχνει με ποιον συγκυβερνά ο Μητσοτάκης. ***** Αδειάζει ο κουμπαράς των αποταμιεύσεων στην Ελλάδα - Η ακρίβεια ροκανίζει τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων - Υποχωρούν ως ποσοστό του ΑΕΠ, σε αντίθεση με την Ευρώπη, όπου αυξάνονται. ***** Μητσοτάκης σε αγροτικούς Συνεταιρισμούς: Κάνουμε ό,τι μπορούμε για το κόστος παραγωγής. ***** Ανδρουλάκης: Στη Θεσσαλία αποδείχθηκε περίτρανα η ανικανότητα του επιτελικού κράτους της Ν.Δ. ***** Φρέναρε ο τζίρος των ελληνικών Επιχειρήσεων τον Μάρτιο. ***** Αύξηση 14% στον τζίρο καταλυμάτων και εστίασης το Μάρτιο. ***** Ναυάγιο της Πύλου: Αναρμόδιο δήλωσε το Δικαστήριο, αθώοι οι εννέα πρόσφυγες - Η τραγωδία συνέβη σε διεθνή ύδατα, κάνοντας δεκτή τη βασική ένσταση των συνηγόρων υπεράσπισης.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Αντιτρομοκρατική: Συνέλαβε τον «τοξοβόλο του Συντάγματος» και δύο γυναίκες

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε τα ξημερώματα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποίησε στην Αθήνα. Πρόκειται για τον λεγόμενο «τοξοβόλο του Συντάγματος» και δύο γυναίκες.
Ο άνδρας είχε αποδράσει τον Ιούνιο του 2019 από τις αγροτικές φυλακές της Τίρυνθας. Είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στη συνωμοσία "Πυρήνων της Φωτιάς", για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης και είχε καταδικαστεί για ένοπλη συμπλοκή με Αστυνομικούς στην Πεύκη. Η μια από τις γυναίκες είναι πρώην συνεργάτιδα της Πόλας Ρούπα και η δεύτερη είναι φίλη του άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατοχή τους βρέθηκε οπλισμός.
ΑΜΠΕ



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ