ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Σφίγγει το ζωνάρι για την Ελλάδα: Ο «κόφτης» στις δαπάνες και στα πλεονάσματα. ***** Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα μπει φραγμός στην περιφρόνηση των προβλημάτων των πολιτών - Στόχος της Ν.Δ. είναι η εξουσία για την εξουσία. ***** Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια. ***** Πάνω από 5 εκατ. κυβερνοεπιθέσεις αντιμετώπισε το ΓΕΕΘΑ σε έναν μήνα. ***** Οικογενειακοί γιατροί: Αυξάνονται οι ασθένειες από έντομα και ρύπανση. ***** Σερβία: Σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι - Δεκατρείς τραυματίες - «Ήμασταν τυχεροί δεν είχαμε νεκρούς». ***** Υπό εντεινόμενη πίεση η ελευθερία του Τύπου στην Ιταλία της Μελόνι. ***** Ο Ζελένσκι αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα με το ηθικό του ουκρανικού στρατού.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Ανεβάζει τους τόνους η Φ. Γεννηματά

Τους τόνους έναντι της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να ανεβάσει στην ομιλία της στη Βουλή η Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Αρμόδιες πηγές σημειώνουν πως η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα ασκήσει σκληρή κριτική έναντι της κυβέρνησης σε μια σειρά ζητημάτων, γεγονός που αποτυπώνει και τη γενικότερη πολιτική στάση που θα κρατήσει από εδώ και στο εξής η Χαριλάου Τρικούπη. 
Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως ο κεντρικός άξονας της ομιλίας της κ. Γεννηματά θα κινηθεί στη λογική πως η Ν.Δ. ήδη έχει αναιρέσει πολλά από εκείνα που έλεγε. Στην κορυφή βρίσκονται οι επιλογές των Γενικών Γραμματέων, που σύμφωνα με το ΚΙΝΑΛ κινήθηκαν σε εκ διαμέτρου αντίθετη λογική «από την αξιοκρατία που ευαγγελιζόταν ο κ. Μητσοτάκης».
Στο ίδιο πλαίσιο η κ. Γεννηματά θα ασκήσει κριτική και στο νέο υπουργικό συμβούλιο που «μόνο μικρό και ευέλικτο δεν είναι». Στο στόχαστρο του μικρού κεντροαριστερού πόλου βρίσκονται και θέματα κεντρικής πολιτικής φύσεως, όπως τα πρωτογενή πλεονάσματα και η Συμφωνία των Πρεσπών. Ειδικά όσον αφορά τις Πρέσπες, συνεργάτες της κ. Γεννηματά σημείωναν πως «η Νέα Δημοκρατία ήδη έχει ξεχάσει την κριτική που ασκούσε» και αυτό δεν θα περάσει αβρόχοις ποσί.
kathimerini.gr
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ