ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΗΠΑ: Πάνω από 100 συλλήψεις μετά την εκκένωση του καταυλισμού στο UCLA. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητική η απόφαση για υφ’ όρον αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου - Κασσελάκης κατά Μητσοτάκη: Ο Πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. ***** Μιλένα Αποστολάκη: Εύλογοι προβληματισμοί για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου. ***** Νέα Αριστερά: Προκλητική και απαράδεκτη η αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου. ***** Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: «Προσβολή στα θύματα της Χρυσής Αυγής» - Οργή της οικογένειας Φύσσα. ***** Τρίκαλα Κορινθίας: Έντονο χαλάζι άσπρισε τα πάντα - Καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες. ***** Κορονοϊός: Εννέα διασωληνωμένοι και ένας νέος θάνατος - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Ορκίστηκε Πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης


Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ορκίστηκε Πρωθυπουργός ο Κυριάκος ΜητσοτάκηςΟ κ. Μητσοτάκης πέρασε λίγο πριν τις 13:00 το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου, όπου έγινε η τελετή της ορκωμοσίας από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμο. «Σας εύχομαι δύναμη και υπομονή ώστε τα σχέδιά σας να πραγματοποιηθούν» του είπε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών μετά την ορκωμοσία.

Το «παρών» στην τελετή της ορκωμοσίας έδωσαν η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη, Μαρέβα, τα παιδιά του και συνεργάτες του.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ορκωμοσία του ο νέος Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι «θα τηρήσουμε στο ακέραιο την ισχυρή εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός». «Ο ελληνικός λαός μάς έδωσε ισχυρή εντολή να αλλάξουμε την Ελλάδα. Θα την τήρήσουμε στο ακέραιο» ανέφερε εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου. «Από σήμερα ξεκινάει η σκληρή δουλειά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων» πρόσθεσε.



Μετά την τελετή της ορκωμοσίας του ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η παράδοση του Πρωθυπουργικού γραφείου από τον προκάτοχό του Αλέξη ΤσίπραΣκοπός του κ. Μητσοτάκη είναι το απόγευμα να ανακοινώσει τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, αύριο να γίνει η ορκωμοσία και αμέσως μετά να πραγματοποιηθούν οι τελετές παράδοσης-παραλαβής των Υπουργείων. Η συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου προγραμματίζεται για την Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νέο σχήμα θα βρίσκονται και αρκετοί εξωκοινοβουλευτικοί Υφυπουργοί.



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ