ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΙΣΤΟΡΙΚΑ

1η Μαίου 1976: Σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, σκοτώνεται ο ανεξάρτητος Βουλευτής και αντιστασιακός Αλέκος Παναγούλης. Είχε γεννηθεί στις 2 Ιουλίου του 1939.Ο θάνατός του είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αν δεν είχε σκοτωθεί ο Παναγούλης πολλά θα ήταν διαφορετικά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ο Παναγούλης ήταν μια ηρωϊκή μορφή της αντίστασης κατά της χούντας!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απεργία Πρωτομαγιάς: Αλαλούμ με το Μετρό

Ν έες αλλαγές προκύπτουν από τις αποφάσεις των εργαζομένων σχετικά με τη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην απεργία της Πρωτομαγιά...


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ενημερώνουμε το αναγνωστικό μας κοινό, ότι λόγω της σημερινής πανεργατικής απεργίας για την Πρωτομαγιά, και των πηγών μας που συμμετέχουν σ΄ αυτήν, η ιστοσελίδα μας δεν θα ενημερώνεται - Χρήσιμες πληροφορίες για την σημερινή ημέρα, στην παραπάνω δημοσίευσή μας. «Ες αύριον τα σπουδαία»! Καλό μήνα και καλή Πρωτομαγια!

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Χριστοδουλάκης: Θα ηττηθεί η απόπειρα μετατροπής του ΣΥΡΙΖΑ σε κεντροαριστερά

Λίγο πριν τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης στη Βουλή, ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, δίνει στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το στίγμα του κόμματος στο νέο μετεκλογικό χάρτη, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «Το εργοστάσιο μετατροπής του ΣΥΡΙΖΑ σε Κεντροαριστερά με την επωνυμία ''Τσίπρας & Σία'' θα ηττηθεί από το ΚΙΝΑΛ ιδεολογικά και πολιτικά».
Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης υποστηρίζει, μέσω της συνέντευξής του στο Πρακτορείο, ότι ο Αλέξης Τσίπρας με τη εκφρασθείσα πρόθεσή του για μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί «σοβαρά ερωτηματικά για τις ειλικρινείς του προθέσεις καθώς φαντάζει πολύ περισσότερο ως ένα νέο περιτύλιγμα σε μια κομματική βάση με κομμουνιστογενείς αναφορές και μοναδική στόχευση την εκλογική προοπτική».
Δηλώνει ότι το Κίνημα Αλλαγής, παρά της προσπάθειες λεηλασίας τόσο από το ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τη Νέα Δημοκρατία κατάφερε να εκφράσει τη σύγχρονη Ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα. Υπογραμμίζει δε, ότι το κόμμα του θα ασκήσει υπεύθυνη αντιπολίτευση και θα ανταπεξέλθει στην πίεση της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ.
Όσον αφορά τη στάση του ΚΙΝΑΛ για την αλλαγή του εκλογικού νόμου της απλής αναλογικής, ο κ. Χριστοδουλάκης είναι σαφής: «Πρώτα συζητάμε για το νέο εκλογικό νόμο και μετά για τον τρόπο αλλαγής ή εφαρμογής του για να μην έχει κανείς λευκή επιταγή να τον διαμορφώσει στα πλαίσια του μικροκομματικού του συμφέροντος», υπογραμμίζει.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ