ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Σήμερα στην Άγκυρα η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με στόχο τα «ήρεμα νερά». ***** Στ. Κασσελάκης: Περιοδεία σε Καρδίτσα και Λάρισα. ***** Παιανία: Πούλμαν έπεσε σε κολώνα στη Λαυρίου - Προβλήματα στην κυκλοφορία ***** Μόνο «χάος», «αναρχία» και επιστροφή της Χαμάς θα επιφέρει η εισβολή στη Ράφα, δηλώνει ο Μπλίνκεν. ***** Σαρλ Μισέλ: Απαράδεκτες οι εντολές για εκκένωση της Ράφα. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία προελαύνει στην περιφέρεια Χάρκοβο. ***** Εκατοντάδες μέτωπα πυρκαγιάς στον Καναδά: Χιλιάδες απομακρύνονται από τα σπίτια τους.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ: Οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ επιβεβαιώνουν το αδιέξοδο όσων επεδίωκαν την ήττα μας

Τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ μετά την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει ότι «οι εξελίξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ. επιβεβαιώνουν το στρατηγικό αδιέξοδο όσων με πάθος επεδίωκαν την στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούσαν να αποκρύψουν ότι αυτό θα σήμαινε και στρατηγική νίκη της δεξιάς και της Ν.Δ.».
Επίσης, επισημαίνει πως «στις 7 Ιουλίου όμως, μπροστά στην εθνική κάλπη τα διλήμματα θα είναι αμείλικτα και οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν αν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια επιθυμούν προοδευτική ή συντηρητική διακυβέρνηση». «Σε αυτό το ερώτημα κανείς δεν θα αποφύγει τελικά να απαντήσει», καταλήγει η ανακοίνωση.
«The New Daily Mail»
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ