ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μητσοτάκης: Αχρείαστη η έλευση Ράμα - «Δεν πρέπει να αναβληθεί η επίσκεψη, πρέπει να διατηρούνται ανοιχτοί δίαυλοι», δηλώνει για το ταξίδι στην Τουρκία, στη σκιά της μετατροπής της Μονής της Χώρας σε τζαμί. ***** Βελόπουλος: Να κηρυχθεί ανεπιθύμητος στη χώρα ο Εντι Ράμα - «Ο κ. Πρωθυπουργός δεν είναι κούριερ». ***** Στο Καλπάκι Ιωαννίνων την Πέμπτη ο Κασσελάκης - Επίσκεψη στα μειονοτικά χωριά της Β. Ηπείρου - Στ. Κασσελάκης: Ο κ. Μητσοτάκης είναι κλεισμένος στον «γυάλινο πύργο» της «Μαξίμου Α.Ε.». ***** Ν. Ανδρουλάκης για Μονή της Χώρας: Όσο χαριεντίζονται με τον σουλτάνο, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα. ***** Θεσσαλονίκη: 34χρονη εγκυμονούσα, υπερασπίστηκε τον σύζυγό της, που συνελήφθη για σωματική βλάβη εναντίον της. ***** Με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο 6χρονη μετά από επίθεση σκύλου στη Μεσσηνία. ***** Γερμανία: Στο πλευρό των φοιτητικών καταλήψεων πάνω από 100 Καθηγητές και διδάσκοντες. ***** Η Δύση πρέπει να ξεκινήσει διάλογο με τη Ρωσία, δηλώνει Αμερικανός εμπειρογνώμονας.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ: Οδοστρωτήρας ο κ. Μητσοτάκης για τα εργασιακά δικαιώματα

Σκληρή επίθεση κατά του Προέδρου της Ν.Δ. για τη φράση του «θα σαρώσουμε ως οδοστρωτήρες τα εμπόδια που κρατούν δέσμια την επιχειρηματικότητα», εξαπέλυσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για εργασιακή ζούγκλα.
«Θέλει να ισοπεδώσει τα εργασιακά δικαιώματα ο κ. Μητσοτάκης και δεν το κρύβει. Σε συνάντησή του με επιχειρηματίες, όπως αποκαλύπτεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, λέει ότι  «θα σαρώσουμε ως οδοστρωτήρες τα εμπόδια που κρατούν δέσμια την επιχειρηματικότητα», απαντώντας σε επιχειρηματία για 7ημερο εργασίας, χωρίς τον κίνδυνο ελέγχων και προστίμων από το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.



«Αυτή είναι η δέσμευση Μητσοτάκη προς τους εργαζόμενους, ότι θα επικρατήσει η εργασιακή ζούγκλα, η κατάργηση του 8ωρου και του 5ήμερου, οι κακοπληρωμένες δουλειές χωρίς κανένα δικαίωμα, και ότι οι μνημονιακές πολιτικές της εργασιακής απορρύθμισης θα επιστρέψουν» και καταλήγει: «Ούτε οι εργαζόμενοι, ούτε η νεολαία θα το επιτρέψουν αυτό».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ