ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ράφα: Το Ισραήλ βομβάρδισε δύο συνοικίες. ***** Παλαιστινιακή Αρχή: Καλεί τις ΗΠΑ να εμποδίσουν την εισβολή στη Ράφα- Επικοινωνία Μπάιντεν-Νετανιάχου. ***** Γαλλία: «Όχι» σε ισραηλινή επίθεση στη Ράφα. ***** Μ. Κεφαλογιάννης: Σαθρή και έωλη η κατηγορία των Αλβανών για Μπελέρη. ***** Φωτιά σε δασική έκταση κοντά στον οικισμό Προσύμνη Αργολίδας. ***** Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων - Αυξημένη η κίνηση στα διόδια των Μαλγάρων. ***** Υπό ρωσική κατάληψη ακόμη δύο χωριά σε Χάρκοβο και Ντονέτσκ - Τα «απελευθερώσαμε» λένε οι Ρώσοι.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΗΠΑ για τουρκικές προκλήσεις: Καλεί όλα τα μέρη σε αυτοσυγκράτηση

Ανησυχία εκφράζουν οι ΗΠΑ «για τους ισχυρισμούς της Τουρκίας ότι θα προβεί σε γεωτρήσεις σε περιοχές που διεκδικεί η Κύπρος».
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καλεί «όλα τα μέρη να ενεργήσουν με αυτοσυγκράτηση» και τονίζει ότι «δεν είναι προς το συμφέρον κανενός να εμπλακεί σε προκλητική ρητορική ή δράση». Παράλληλα, αναφέρει: «Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι οι πόροι πετρελαίου και φυσικού αερίου του νησιού, όπως και όλοι οι πόροι του, θα πρέπει να κατανέμονται ισομερώς και μεταξύ των δύο κοινοτήτων στο πλαίσιο μιας συνολικής διευθέτησης».
Νωρίτερα, ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Αμερικανού Προέδρου, Τζον Μπόλτον, κατά την οποία ο Έλληνας ΥΠΕΞ έθεσε στον κ. Μπόλτον το ζήτημα των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας και την ανάγκη να ενισχυθεί περαιτέρω το σαφές μήνυμα της διεθνούς κοινότητας για τον τερματισμό τους.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ