ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κηφισιά: Καγκελόπορτα καταπλάκωσε μαθητές - 9χρονος στο Παίδων Πεντέλης - Συνελήφθη ο εργολάβος. ***** Παραδοχή Γεωργιάδη: «Κακώς» χρησιμοποίησα τον χαρακτηρισμό «μάπας» κατά Κασσελάκη. ***** Αδειάζει ο κουμπαράς των αποταμιεύσεων στην Ελλάδα - Η ακρίβεια ροκανίζει τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων - Υποχωρούν ως ποσοστό του ΑΕΠ, σε αντίθεση με την Ευρώπη, όπου αυξάνονται. ***** Μητσοτάκης σε αγροτικούς Συνεταιρισμούς: Κάνουμε ό,τι μπορούμε για το κόστος παραγωγής. ***** Ανδρουλάκης: Στη Θεσσαλία αποδείχθηκε περίτρανα η ανικανότητα του επιτελικού κράτους της Ν.Δ. ***** Φρέναρε ο τζίρος των ελληνικών Επιχειρήσεων τον Μάρτιο. ***** Αύξηση 14% στον τζίρο καταλυμάτων και εστίασης το Μάρτιο. ***** Ναυάγιο της Πύλου: Αναρμόδιο δήλωσε το Δικαστήριο, αθώοι οι εννέα πρόσφυγες - Η τραγωδία συνέβη σε διεθνή ύδατα, κάνοντας δεκτή τη βασική ένσταση των συνηγόρων υπεράσπισης. ***** Πτήση Λονδίνο-Σιγκαπούρη της Singapore Airlines: 1 νεκρός, σε κρίσιμη κατάσταση 7 τραυματίες - 73 ετών ο νεκρός - Έχασε απότομα ύψος το αεροπλάνο κατά τη διάρκεια των αναταράξεων.

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Συμμετοχή του ΑΠΕ-ΜΠΕ στη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ, 11:00-16:00

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν θα μεταδίδει ειδήσεις από την Αττική, από τις 11:00 έως τις 16:00, λόγω της στάσης εργασίας που έχει προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ, σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής, δηλαδή, στις εφημερίδες, στην ιδιωτική και δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης - Επικοινωνίας και στις ενημερωτικές ιστοσελίδες, προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων των δημοσιογράφων στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συντακτών.
Υπενθυμίζεται ότι η Γ.Σ. των μελών της ΕΣΗΕΑ θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο ''DIVANI CARAVEL'' - Αίθουσα ''OLYMPIA'' (Λεωφ.  Βασιλέως Αλεξάνδρου 2) με όσα μέλη κι αν είναι παρόντα.

Σ.Σ.
Λόγω της στάσης εργασίας του ΑΜΠΕ και ΕΣΗΕΑ, η εφημερίδα μας δεν θα μεταδίδει και αυτή ειδήσεις, αφού δεν θα λαμβάνουμε ενημερώσεις από τις εν λόγω πηγές μας
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ