ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ράφα: Το Ισραήλ βομβάρδισε δύο συνοικίες. ***** Παλαιστινιακή Αρχή: Καλεί τις ΗΠΑ να εμποδίσουν την εισβολή στη Ράφα- Επικοινωνία Μπάιντεν-Νετανιάχου. ***** Γαλλία: «Όχι» σε ισραηλινή επίθεση στη Ράφα. ***** Μ. Κεφαλογιάννης: Σαθρή και έωλη η κατηγορία των Αλβανών για Μπελέρη. ***** Φωτιά σε δασική έκταση κοντά στον οικισμό Προσύμνη Αργολίδας. ***** Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων - Αυξημένη η κίνηση στα διόδια των Μαλγάρων. ***** Υπό ρωσική κατάληψη ακόμη δύο χωριά σε Χάρκοβο και Ντονέτσκ - Τα «απελευθερώσαμε» λένε οι Ρώσοι.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Επίθεση Μαρινάκη σε κυβέρνηση και Σωκράτη Κόκκαλη

Είμαι στοχοποιημένος όσο κανείς άλλος, δηλώνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνέντευξή του στον «Realfm». «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και δεν μπορώ να λέω κάθε ημέρα ότι δεν είμαι ελέφαντας». Στη συνέντευξή του είπε ότι έχουν γίνει τεράστιες έρευνες και δικαστήρια και «το όνομά του δεν υπάρχει πουθενά». Εγώ θα πρέπει να κοιτάξω τη δουλειά μου, το μέλλον και πως προχωράμε μπροστά, συμπλήρωσε. «Δεν με αγγίζει το σκοτάδι και δεν θα μείνω σ’ αυτό. Έχω προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά του Πρωθυπουργού, του Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Στ. Κοντονή», δήλωσε.


Σε όσους λένε ότι θέλει να γίνει νέος Μπερλουσκόνι υποστήριξε ότι δεν μπήκε στα ΜΜΕ για να προωθήσει τις δουλειές του. Είπε ότι δεν κάνει δουλειές με το Δημόσιο και δεν έχει ανάγκη να περνούν από τη Βουλή τροπολογίες. Σημείωσε ότι απέκτησε το ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ για να διασώσει τα ιστορικά σήματα και είπε ότι είναι «λάθος» να λέγεται ότι οι εφημερίδες του στηρίζουν την Νέα Δημοκρατία. Δήλωσε δε ότι «δεν γίνονται παρεμβάσεις στους δημοσιογράφους».

Κατήγγειλε ότι στο Μαξίμου «μπαίνουν από την πίσω πόρτα επιχειρηματίες με βαλίτσες». Διευκρίνισε ωστόσο ότι αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν λεφτά σε αυτές, μπορεί να έχουν τα χαρτιά τους...

Μίλησε για σκάνδαλο υπέρ του Σωκράτη Κόκκαλη σε ότι αφορά το καζίνο της Πάρνηθας και την προσπάθεια μεταφορά του στην Αθήνα. «Μέσα σε μια νύχτα, όταν μπήκε ο κ. Κόκκαλης στη μετοχική σύνθεση μεταφέρθηκε. Τι έχει να πει ο κ. Παππάς για αυτό»;

Είπε ότι γνώρισε τον κ. Πετσίτη μόνο μέσα από μια selfie που έβγαλε ο τελευταίος. «Αυτός ο τύπος ξαφνικά υπέγραψε συμβάσεις 100, 150 χιλιάδων. Αυτά τα χρήματα κάποιος τα έχει εισπράξει. Ας βγει αυτός ή ο κ. Παππάς να μας πει που πήγαν».

Είπε επίσης, ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Παππάς «μού ζήτησαν να καταβάλω υπό τη μορφή δανείου το ποσό των 26,3 εκατ. ευρώ για να πληρώσει ο κ. Καλογρίτσας την πρώτη δόση για τις τηλεοπτικές άδειες» υποστήριξε Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Θα σας κάνω μια αποκάλυψη: Μου είχε ζητήσει μια χάρη ο κ. Παππάς που την ήθελε και ο Πρωθυπουργός τον καιρό που γινόταν ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες. Να συναντήσω τον κ. Καλογρίτσα» είπε συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης. «Tον συνάντησα και μου ζήτησαν να καταβάλω υπό τη μορφή δανείου το ποσό των 26,3 εκατ. ευρώ για να πληρώσει ο κ. Καλογρίτσας την πρώτη δόση για τις τηλεοπτικές άδειες. Εξήγησα στον κ. Καλογρίτσα ότι έχω την καλή διάθεση, αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Προκαλώ τον κύριο Παππά να βγει και να το διαψεύσει» συνέχισε, προσθέτοντας ότι μετά την άρνησή του αυτή ξεκίνησε η κόντρα του με την κυβέρνηση.

Αναφερόμενος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες  υπενθύμισε αρχικά πως «τον Γενάρη του 2016 είχε αναλάβει την Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είχε αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα». «Εμείς πληρώσαμε το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου το ποσό και μας ευχαρίστησε. Την ίδια μέρα είχε πληρώσει και ο κ. Αλαφούζος. Τα πάντα είχαν ελεγχθεί. Ο Νίκος Παπάς ενημέρωνε πάντα τον Πρωθυπουργό» είπε συμπληρώνοντας: «Όταν πλειοδοτήσαμε στον διαγωνισμό, ο κ. Παππάς μού μετέφερε την επιθυμία του να πληρώσουμε και να είμαστε οι πρώτοι, το ποσό των 26,3 εκατ. ευρώ της πρώτης δόσης».


Υποστήριξε επίσης πως το διάστημα που υπήρχε η συζήτηση για την εξαγορά του ΔΟΛ, το Μαξίμου τού ζήτησε να τοποθετήσει διευθυντικά στελέχη της αρεσκείας του στα ΜΜΕ του ομίλου. «Τόσο καιρό έκανα υπομονή, αλλά ο κόσμος πρέπει να ακούσει την αλήθεια. Εγώ δεν μπορώ να γίνω Ιβάν Σαββίδης, ούτε μπροστινός, ούτε λαγός» είπε, για να προσθέσει: «Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας πολίτης που να μην πιστεύει ότι είμαι στοχοποιημένος από την κυβέρνηση».

Σ.Σ. Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν  από την «The New Daily Mail» 



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ