ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΗΠΑ: Πάνω από 100 συλλήψεις μετά την εκκένωση του καταυλισμού στο UCLA. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητική η απόφαση για υφ’ όρον αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου - Κασσελάκης κατά Μητσοτάκη: Ο Πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. ***** Μιλένα Αποστολάκη: Εύλογοι προβληματισμοί για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου. ***** Νέα Αριστερά: Προκλητική και απαράδεκτη η αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου. ***** Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: «Προσβολή στα θύματα της Χρυσής Αυγής» - Οργή της οικογένειας Φύσσα. ***** Τρίκαλα Κορινθίας: Έντονο χαλάζι άσπρισε τα πάντα - Καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες. ***** Κορονοϊός: Εννέα διασωληνωμένοι και ένας νέος θάνατος - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Πετρόπουλος: Πριν το Πάσχα θα λειτουργήσει η πλατφόρμα για τις 120 δόσεις

Πριν το Πάσχα θα λειτουργήσει η πλατφόρμα για τις 120 δόσεις στις οφειλές προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος μιλώντας στον Ρ/Σ news24/7
Και πρόσθεσε: «Η σχετική ρύθμιση έχει υπογραφεί και είναι έτοιμη να κατατεθεί στη Βουλή. Πρέπει κανείς να καταβάλει κανονικά τις εισφορές του το 2019, κάθε μήνα, προκειμένου να αξιοποιήσει τα οφέλη της ρύθμισης. Αναφερόμαστε στις οφειλές μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018. Το κούρεμα μπορεί να φτάσει ως το 85% στις προσαυξήσεις».
«Τα άγαμα παιδιά έως 24 ετών θα εξακολουθήσουν να λαμβάνουν τη σύνταξη θανάτου ακόμη κι αν δεν σπουδάζουν. Καταργείται το ηλικιακό όριο των 55 χρόνων για τις συντάξεις χηρείας. Δίνουμε τη δυνατότητα υγειονομικής περίθαλψης και φαρμακευτικής κάλυψης μέχρι τα 35 χρόνια για όσους έχουν χάσει τους γονείς τους».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ