ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μητσοτάκης για Β. Μακεδονία: Τα μνημόνια δεν θα κυρωθούν μέχρι να υπάρχει συμμόρφωση στη Συμφωνία. ***** Μητσοτάκης για ψηφιακό σχολείο: Πρόκειται για επανάσταση στην Παιδεία. ***** Κ. Χατζηδάκης για προσυμπληρωμένες φορολογικές δηλώσεις: Μήπως το πρόβλημα είναι ότι λιγότεροι φορολογούμενοι θα προσφύγουν φέτος στους λογιστές; ***** Λαμία: Μαζική δηλητηρίαση μαθητών από σχολικά γεύματα - Δύο παιδιά στο Νοσοκομείο. ***** Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 50χρονο. ***** Κιβωτός του Κόσμου: Άρχισαν οι καταθέσεις στη δίκη του πατρός Αντωνίου για σωματικές τιμωρίες και απειλές στα παιδιά. ***** Μαζικά απειλητικά μηνύματα σε σχολεία της Κύπρου - Ψάχνει τον αποστολέα η Αστυνομία.

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Handelsblatt: Η αναβάθμιση της Ελλάδας επηρεάζει θετικά τον δανεισμό

«Ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης Moody΄s αναβαθμίζει την Ελλάδα και ξαναβλέπει πιο αισιόδοξα την πιστοληπτική της ικανότητα», γράφει η έγκυρη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt«Οι λόγοι της αναβάθμισης είναι οι αχτίδες φωτός στην αγορά εργασίας, η ανακάμπτουσα οικονομία και η θετική εξέλιξη του χρέους. Επιπλέον συνέβαλαν και οι μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της χώρας. Την προοπτική η Moody΄s την μετέβαλε από θετική σε σταθερή που ήταν πριν, κάτι που σημαίνει ότι ο οίκος αξιολόγησης δεν βλέπει κάποια μεταβολή στο άμεσο μέλλον».
«Η αξιολόγηση έχει σημασία», τονίζει η Handelsblatt, «διότι επηρεάζει τον τόκο τον οποίο πρέπει να πληρώνει η Ελλάδα όταν δανείζεται. Όσο καλύτερη η αξιολόγηση τόσο μικρότερο είναι το επιτόκιο», όπως γράφει.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ