ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Σφίγγει το ζωνάρι για την Ελλάδα: Ο «κόφτης» στις δαπάνες και στα πλεονάσματα. ***** Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα μπει φραγμός στην περιφρόνηση των προβλημάτων των πολιτών - Στόχος της Ν.Δ. είναι η εξουσία για την εξουσία. ***** Αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια. ***** Πάνω από 5 εκατ. κυβερνοεπιθέσεις αντιμετώπισε το ΓΕΕΘΑ σε έναν μήνα. ***** Οικογενειακοί γιατροί: Αυξάνονται οι ασθένειες από έντομα και ρύπανση. ***** Σερβία: Σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι - Δεκατρείς τραυματίες - «Ήμασταν τυχεροί δεν είχαμε νεκρούς». ***** Υπό εντεινόμενη πίεση η ελευθερία του Τύπου στην Ιταλία της Μελόνι. ***** Ο Ζελένσκι αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα με το ηθικό του ουκρανικού στρατού.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΚΚΕ: Αντίθετη με τα συμφέροντα των λαών η συνάντηση για τον EastMed

Αντίθετη με τα συμφέροντα των λαών και τις ανάγκες τους ήταν, σύμφωνα με το ΚΚΕ, η «πολυδιαφημισμένη συνάντηση των κυβερνήσεων του Ισραήλ, της Ελλάδας, της Κύπρου, με τη συμμετοχή και κάτω από την "ομπρέλα" του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μ. Πομπέο, για τον ενεργειακό αγωγό EastMed και την ''ασφάλεια''».
Το ΚΚΕ υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι η συνάντηση «υπηρετεί τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας, των μονοπωλιακών ομίλων που εκπροσωπούν οι κυβερνήσεις αυτών των κρατών και τα στρατηγικά σχέδια των ΗΠΑ και της Ε.Ε. Αυτό ισχύει τόσο για τα κοιτάσματα στην περιοχή, όσο και τους σχετικούς αγωγούς, όπως ο East Med, πολύ περισσότερο που γύρω από αυτά εκδηλώνονται έντονες αντιθέσεις και ανταγωνισμοί, συνυπάρχουν οι απειλές της τουρκικής ηγεσίας και αυξάνονται οι κίνδυνοι για τους λαούςΆλλωστε, έχει αποδειχθεί ότι οι ενεργειακοί ανταγωνισμοί οδήγησαν σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους, όπως αυτοί στη Συρία, στο Ιράκ και τη Λιβύη» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζεται στενά με το Ισραήλ, που δολοφονεί τον Παλαιστινιακό λαό. Πρωταγωνιστεί στην προώθηση των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών, ως σημαιοφόρος των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών συμφερόντων και των επιδιώξεων της Ε.Ε. "Πουλάει" παραμύθια, καλλιεργώντας ψεύτικες προσδοκίες για να παραπλανήσει το λαό και επιδίδεται σε μια άθλια προσπάθεια εξωραϊσμού των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ κι ενώ έχει αποδειχθεί ότι είναι παράγοντες ανασφάλειας και κινδύνων για τους λαούς της περιοχής».
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ